TRIBUTE, locul în care muzica devine energie, optimism și speranță!

Joi, săptămâna e aproape gata și o luăm de la capăt cu LIVE-ul în TRIBUTE, iar băieții de la Voltaj vor fi cei care vor tăia panglica acestui început de weekend. Joi, ușile TRIBUTE se deschid pentru patru seri consecutive de LIVE și debutăm ca la 20 de ani!

FreeStay ne energizează weekend-urile, sunt motivul pentru care mulți iubitori de muzică LIVE ies din casă în serile de vineri și, nu întâmplător, ajung pe Calea Victoriei 118. Cine nu înțelege de ce, n-a ajuns în TRIBUTE până acum, iar asta ar fi ocazia perfectă pentru o primă încercare. Ce-ar urma e deja poveste, așa că nu spunem decât asta: vineri, FreeStay, în TRIBUTE.



Ce se întâmplă atunci când un band legendar, să zicem U2, trebuie să aleagă o singură trupă care va cânta în deschidere, iar în urnă se află sute de nume? S-a întâmplat deja, iar U2 a ales Publika.

Ce se întâmplă când Publika vine în TRIBUTE? S-a întâmplat deja, iar toți iubitorii de muzică  LIVE au venit să-i vadă. Ce se întamplă în această sâmbătă n-ar trebui să fie o surpriză.



Muzica are câte ceva de oferit pentru toți, indiferent de vârstă, loc sau stare. Muzica devine spirit, energie, optimism și, uneori, chiar mai mult. Duminică, pe Calea Victoriei 118, muzica celor de la Taxi va deveni vocea tuturor celor care vor să-i fie alături Cristinei. Duminică, 15 februarie, vă așteptăm cu drag în TRIBUTE, locul în care muzica este speranță.



Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00 în serile de joi, vineri și sâmbătă, iar duminică, începând cu ora 20:00. Biletul pentru evenimentul susținut de Voltaj  va fi disponibil la prețul de 40 lei, biletele pentru evenimentele susținute de Freestay și Publika, la prețul de 30 lei, iar biletul pentru evenimentul susținut de Taxi va fi disponibil la prețul de 20 lei.  

TRIBUTE: more live in your life!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod