TRIBUTE Club continuă seria evenimentelor live cu Jukebox și Publika.

TRIBUTE Club continuă seria evenimentelor live cu Jukebox și Publika.
Al șaptelea sezon de concerte live continuă în forță și în weekend-ul 18 – 19 septembrie cu concertele trupelor Jukebox și Publika

Vineri 18 septembrie și sâmbătă 19 septembrie continuă petrecerile pe Calea Victoriei nr. 118! După un eveniment memorabil desfășurat weekend-ul trecut, susținut de trupa FreeStay și care a deschis cel de-al șaptelea sezon al TRIBUTE Club, formațiile Jukebox și Publika revin pe celebra scenă a casei muzicii live.

Săptămâna aceasta este prima din acest sezon în care publicul va avea la dispoziție nu una și mai exact două zile consecutive de concerte live și petreceri pline de energie care vor ține până in zori.

Nume deja consacrat al scenei TRIBUTE, trupa Jukebox promite o seară de vineri incredibilă în care vor răsuna cele mai îndrăgite cover-uri din genul pop-rock si rock&roll.
Nu ratați primul concert din acest sezon nou susținut de către Alexandru Vasilache, Cristina Caramarcu, Adi Tetrade, Viorel Dodoc, Andrei Apostol, Alin Neagoe, Alexandru Matei și Sergiu Moldovan.

Formația Publika urmează să concerteze pentru prima dată în această toamnă în TRIBUTE Club sâmbătă 19 septembrie. Ionuț Ruscior, Roby G și Bebe Costin Dănăila invită iubitorii muzicii live pentru o primă întâlnire în acest sezon pe scena TRIBUTE, sâmbătă seara, începând ca de la miezul noptii sa dea drumul concertului care se promite a fi incendiar.
 

Prețul unui bilet de intrare este 30 de lei iar ora de deschidere pentru zilele de vineri și sâmbătă este 22.00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod