TRIBUTE a deschis ușile pentru un nou sezon, cu două concerte semnate de trupele FreeStay și Publika!

Pe 19 septembrie, clubul TRIBUTE a dat startul noului sezon cu două concerte de excepție, susținute de trupele FreeStay și Publika. Alături de artiștii deja consacrați, anul acesta, clubul își propune să aducă trupe tribute și cover care se bucură de recunoaștere pe scena muzicală europeană.
Evenimentul de deschidere a întâmpinat iubitorii de muzică cu un show susținut de FreeStay, una dintre trupele de suflet ale clubului TRIBUTE. Proiectul FreeStay reprezintă revenirea în scena muzicală a solistului Florin Ristei, câștigătorul oficial X Factor 2013 care și-a început cariera muzicală în 2000 cu hitul  „Dana”, împreună cu trupa AMICI. FreeStay a debutat oficial în clubul TRIBUTE în 2012, bucurându-se de un real succes. Astfel, în timp, trupa FreeStay a fost asociată cu „trupa casei”.

Primul weekend de muzică live al acestei toamne a continuat în aceeași tonalitate de muzică și atmosferă de calitate, cu un concert susținut sâmbătă de trupa Publika.
Trupa deja consacrată, cu mai bine de 6 ani de carieră sub umbrela acestui proiect, reprezintă un alt nume important pe lista de prieteni ai clubului TRIBUTE. Band-ul format din Ionuț Rusicor (solist), Florin Giuglea (chitară), Robby G (clape), Radu Hanes (tobe) și Adi Ciuplea ( bass) a susținut, de-a lungul timpului, mai multe concerte în clubul TRIBUTE, devenind una dintre trupele cele mai așteptate de publicul clubului.

Odată cu această serie de evenimente, TRIBUTE dă startul unui nou sezon de experiențe live alături de nume de excepție, continuând tradiția clubului de a aduce muzică live de calitate și atmosferă pe măsura așteptărilor publicului.

Următorul sfarșit de săptămână, 26-27 septembrie, aduce în fața publicului trupele The Mob și The Colours (UK), pentru alte două concerte senzaționale.

 
Programul complet, precum și mai multe detalii despre următoarele evenimente pot fi găsite pe www.TRIBUTE.ro și pe pagina oficială de Facebook,  www.facebook.com/TRIBUTE.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod