TRANSAVIA - 24 DE ANI DE EXCELENȚĂ ÎN ROMÂNIA

Compania Transavia este cel mai mare producător de carne de pui din România, cu peste 24 de ani de experiență în domeniul avicol. În toți acești ani, Transavia a reușit să își mențină poziția de lider și să devină un etalon al calității în domeniu, investind în permanență în dezvoltare și tehnologii de ultimă generație. Produsele Transavia sunt recunoscute în prezent la nivel național și internațional și dețin cele mai importante certificări la nivelul calității alimentare, precum FSSC 22000 (Food Safety Management System) şi BRC (British Retail Consortium).
Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75 la sută, în marile lanţuri de retail, prin brandurile Fragedo şi Papane. Compania deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi patru ferme vegetale.

Din toamna anului 2007, Avicola Braşov, unul dintre producătorii cu tradiţie pe piaţa românească, face parte din grupul Transavia. Pe piața internațională, compania este prezentă prin exporturi realizate în țări precum Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Ungaria, Grecia, Bulgaria şi Estonia.

Performanța în business precum și calitatea produselor oferite, i-au adus companiei Transavia din anul 2006, titlul de  Furnizor al Casei Regale a României.

CU ÎNCREDERE PENTRU VIITOR

Fragedo de la Transavia este brandul numarul 1 pe piața cărnii de pui din România și cuprinde o gamă largă de produse premium de cea mai bună calitate.

Lansat în anul 2006, brandul Fragedo oferă sortimente de carne de pui printr-o gamă variată de produse ce garantează siguranța calității și prospețimea produselor.

Carnea provine de la pui hrăniți cu cereale cultivate în fermele proprii, fiind o premieră în rândul marilor producatori de carne de pasăre din România.

Pentru că singuranța alimentelor este esențială, procesul tehnologic este complet automatizat, garantând astfel calitatea superioară a furajului și a hranei păsărilor, pentru ca fiecare sortiment de carne de pui să aibă o savoare deosebită.

Numele și ambalajul inovator redau ideea unui brand deschis și optimist, proaspăt, natural, premium, venind în sprijinul calității de top a produsului.

În prezent, brandul deține 6 extensii:

-  Fragedo Clasic

-  Fragedo Delicat

-  Fragedo Duo

-  Fragedo Expert

-  Fragedo Barbeque

-  Fragedo Ice

Produsele Fragedo ne oferă experiența unei alimentaţii sănătoase, plină de proteine și nutrienți, cu un nivel scăzut de colesterol.

INSPIRAȚIE ÎN BUCĂTĂRIE

Fragedo Duo este cea mai nouă gamă de produse din carne de pui proaspătă și refrigerată de la Transavia.
Aceasta cuprinde în prezent două sortimente, minifileuri din piept de pui și piept de pui dezosat. Creat ca un sortiment special pentru prepararea rapidă a reţetelor naturale, Fragedo Duo ne ajută să gătim cu ușurință rețetele preferate și să economisim din timpul de preparare, pentru a profita mai mult de clipele petrecute împreună cu cei dragi.

Gama Fragedo Delicat cupride trei sortimente deosebite care ne ajută să punem în practică cele mai ingenioase rețete. Sortimentele din gama Fragedo Delicat sunt gata porționate pentru a găti rapid cele mai delicioase preparate: cubulețe din piept de pui dezosat fără piele, carne tocată din piept de pui fără piele și piept de pui dezosat feliat fără piele.

Cu produsele atent porţionate şi selecţionate, Fragedo Clasic Premium Quality aduce gustul minunat şi siguranţa unică a cărnii de pui de la Transavia.
De la piept de pui, la pulpe, aripioare întregi şi secţionate până la  pui pentru grill şi ficăţei,  ne bucurăm de festinul delicios al produselor proaspete din carne de pui, de o calitate fără egal.

BENEFICIILE CONSUMULUI CĂRNII DE PUI


Transavia promovează alegerile alimentare naturale, oferind consumatorilor o gamă largă de produse din carne de pui de cea mai bună calitate.

În cadrul alimentației sănătoase, carnea de pui reprezintă una dintre cele mai importante surse de proteine de calitate, având un conținut proteic echilibrat, precum și aminoacizi esențiali care nu pot fi procurați din alte alimente. Totodată, carnea de pui este o sursă importantă de minerale și vitamine, precum fosfor, potasiu, sodiu, magneziu, fier, zinc, cupru, seleniu, acid folic şi vitamine din grupul B.

Fiind un aliment proteic complet, carnea de pui nu are nevoie să fie suplimentată cu alte tipuri de carne și poate fi cosumată zilnic.
În combinaţie cu legume, ierburi aromatice sau fructe, carnea de pui reprezintă alegerea potrivită pentru mese gustoase și sănătoase.

Avantajele nutriționale pe care le oferă, plasează carnea de pui în topul preferințelor celor care urmează un stil de viață sănătos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod