Tocmai.ro te ajută să scapi de lucrurile inutile din dulap

Organizarea hainelor in dulap poate fi un subiect delicat, mai ales atunci când ai prea multe și prea puțin spațiu. Tocmai de aceea sfatul nostru este să profiți de curățenia de toamnă și să faci o triere riguroasă. A sosit timpul să renunți la toate lucrurile pe care nu le mai folosești, indiferent dacă acestea:

1. Au fost cumpărate din impuls. Este cunoscut faptul că femeile sunt deseori predispuse să devină victime ale cumpărăturilor din impuls. Achiziționează produse de care nu au neapărat nevoie sau piese vestimentare despre care constată rapid că nu le avantajează, doar pentru că sunt la discount sau că sunt în trend. Așa se întâmplă că, de multe ori, rafturile din dulap sunt pline de haine încă nepurtate, cu eticheta pe ele.

2. Nu-ți mai vin. După o dietă riguroasă, constați de multe ori că hainele din dulap nu mai sunt potrivite pentru tine.

Cu toate acestea, decizi să le păstrezi pentru orice eventualitate. Recomandarea noastră este să scapi de articolele respective, pentru că ele îți oferă confortul psihologic că te poți îngrășa oricând, fără a resimți consecințele.

Profită de curățenia de toamnă și încarcă pe tocmai.ro toate lucrurile de care nu mai ai nevoie sau care nu-ți mai vin. Fiind numărul 1 în România și având sute de mii de utilizatori, site-ul te poate ajuta să-ți capeți simplu și rapid parte din investiția făcută și să găsești cumpărătorul potrivit pentru hainele tale.
Astfel, vei lăsa mai mult loc pentru noile achiziții.

Sub sloganul „Vinzi și cumperi, simplu și rapid!”, tocmai.ro este site-ul de anunțuri gratuite care îi ajută pe utilizatorii din toată țara să vândă și să cumpere produse și servicii într-un timp foarte scurt. Cu o interfață simplă, foarte ușor de utilizat, și cu un mod de selecție eficient, în funcție de localitatea în care se vând produsele și serviciile, site-ul găzduiește anunțuri din diverse categorii precum: imobiliare, autoturisme, mobilier, haine, electronice și electrocasnice, cosmetice, produse agricole.

tocmai.ro are o ofertă diversificată, de aproape 750.000 de anunțuri active de produse și servicii.

Cele mai vizitate secțiuni ale site-ului sunt auto, electronice și imobiliare, iar cei mai numeroși vizitatori provin din judeţele: Brașov, Iași, București, Ilfov și Bistrița Năsăud.

Lansat în iunie 2009, tocmai.ro a avut o creștere rapidă, ajungând în prezent la peste 268.262.849 afișări, conform SATI.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod