Timati in deschiderea show-ului Fly Project din Kazakhstan

Mii de km, zeci de zboruri si numeroase destinatii din toata lumea caracterizeaza pe scurt turneul FLY PROJECT - #MostWanted.
Tudor si Dan au ajuns in acest weekend in Kazakhstan. Inaintea show-ului Fly Project, artistul rus Timati a deschis evenimentul cu hitul mondial St Tropez, care are peste 126 de milioane de vizualizari si care a dat startul celor mai explozive petreceri in cluburile din toata lumea, pregatind astfel publicul pentru Toca Toca, Musica, Like A Star, Mandala, Back In My Life si Goodbye, hiturile FLY PROJECT care sunt cantate de fiecare data vers cu vers:

"Nu stiam cine va canta inaintea noastra, staff-ul nostru se ocupa de aceste detalii inca de cand suntem contactati, insa a fost o surpriza placuta sa auzim piesa care a rupt cluburile din toata lumea, cantata chiar de Timati" spune Tudor.

Si pentru ca destinatiile baietilor de la Fly Project sunt variate si au concertat in cele mai exclusiviste locuri, nu este pentru prima oara cand au parte de o deschidere a show-ului la nivel inalt, Goran Bregovic a urcat pe scena inaintea lor la Kiev.

Fly Project urca in topurile internationale cu piesa Like A Star, noul single care a adunat peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube in foarte scurt timp de la momentul lansarii, si continua turneul #MostWanted tot in Kazakhstan, unde vor pleca din nou saptamana aceasta si vor reveni in tara exact de Paste.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ajoRfTlZsjg

Facebook: https://www.facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod