The Grand Avenue și JW Marriott deschid sărbătorile cu Christmas at The Grand Chocolate Factory

Ciocolata fină,un castel din turtă dulce, jucării fistichii și aromatul glühweinaduc la București spiritul târgurilor de iarnă renumite din lume.
Ciocolată fină, jucării fistichii,flori cu dichis, un castel impresionant din turtă dulce, înalt de 2,5 metri,și vestitul vin fiert cu mirodenii (glühwein) aduc magia sărbătorilorîn București, într-unul dintre cele mai rafinate târguri de Crăciun: Christmas at The Grand Chocolate Factory.

Construit într-un decor spectaculos, care reprezintă o transpunere în atmosfera de Crăciun a celebrului film “Charlie și fabrica de ciocolată”, Christmas at The Grand Chocolate Factory se desfășoară în incinta The Grand Avenue (bulevardul brandurilor de lux din București) și JW Marriott (grădina, lobby) în perioada 28 noiembrie – 21 decembrie, între orele 14.00-21.00 (luni-vineri) și 11.00-21.00 (sâmbătă și duminică).

Pornind de la ideea că, de Crăciun, ciocolata este unul dintre lucrurile nelipsite de sub brad sau de pe masa cu gustări, Christmas at The Grand Chocolate Factory îi poartă atât pe cei mici, cât și pe cei mari printr-un periplu al gustului.
Călătoria gastronomică este însoțită de spectacolul vizual în care poveștile copilăriei prind formă într-un mod inedit și, în același timp, familiar, prin decoruri pop-up versatile și de impact, instalate printre căsuțele expozanților.

“Perioada Crăciunului la The Grand și JW Marriott va fi una specială, care va face diferența în ceea ce privește manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă în București. Capitala are nevoie de un eveniment care să se ridice la nivelul târgurilor renumite din lume, cum sunt cele de la Viena, de exemplu. Păstrând proporțiile, am venit cu acest concept – Christmas at The Grand – care am decis ca anul acesta să stea sub semnul ciocolatei.
Facem recurs deci la tot ce înseamnă amintiri din copilărie și obiceiuri de Crăciun, dar în același timp nu ne abatem de la rafinamentul care ne caracterizează”,explică Oana Mocanu, Marketing and Sales Manager The Grand.

Vizitatorii vor putea alege cadourile perfecte dintr-o multitudine de opțiuni – obiecte artizanale,globuri pictate manual, obiecte de artă, jucării –, dar și gustări dintre cele mai variate: gofre în sos de ciocolată, figurine din turtă dulce, panettone, brioșe cu ciocolată, gemuri și siropuri, prăjituri cu fulgi de ciocolată.Împătimiții târgurilor de Crăciun renumite în întreaga lume vor găsi și delicatesele tradiționale de iarnă, precum vinul fiert cu mirodenii sau cârnații prăjiți.

Povestea Christmas at The Grand Chocolate Factory va fi spusă de către principalii expozanți:JW Marriott, Organizația Umanitară Concordia, Fundația Adept,SOS Satele Copiilor, Clubul de Sănătate World Class,Poiana Soarelui, Asociația Ana și copiii,Asociația Bucovinenilor, Istoriato, Flora mixt, Second Chance, Handmadeart, Ikebana Style, Boromir, precum și de brandurile din The Grand Avenue: Louis Vuitton, Rolex, Valentino, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Ermanno Scervino, Bang & Olufsen, Elysee Perfumery, Escada, Kultho, Scavia, Galt Orologerie Elvetiană, Elysee Retreat, Vionnet, Casa Frumoasa, Diesel, Avanti Furs, Chateau, Avant Premiere, Chasse aux Couleurs, 8 Jewelry, Gett’s Hair Studio, Davidoff, Miraggio Flowers, Saint Maurice, Alpha Bank, Farmacia Academia, Ro.Land si Conadi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod