The Color Run powered by Dero, Sponsorul Principal al Bucuriei

Cum se măsoară bucuria? În kilometri. Mii de pași alături de prieteni râzând fără încetare. În ore. Mii de minute de amintiri multicolore, ce vor rămâne pentru totdeauna proaspete. În culori. În parfumul unei haine curate, scăldate în mii de culori. DERO a insuflat putere primilor 5 kilometri de The Color Run Romania.
DERO, sponsorul principal al bucuriei, a fost partener al primei ediții The Color Run România. Cunoscută şi drept cursa ”celor mai bucuroși 5 kilometri de pe planetă”, The Color Run este o cursă necompetitivă cu un concept unic ce sărbătorește sănătatea, bucuria și originalitatea. Evenimentul a avut loc pe data de 26 aprilie, în Parcul Tineretului din București unde mii de participanți au terminat cursa acoperiți de culori din cap până-n picioare.

Concurenții au avut parte de o cursă plină de culoare și fericire alături de DERO, partenerul evenimentului, care a păstrat entuziasmul alergătorilor la cote maxime, transformând toate activitățile în experiențe cu adevărat memorabile.
Astfel, concurenții au fost întâmpinați de Galeria DERO, un grup de suporteri ce au strigat cu bucurie mesaje de încurajare și i-au invitat să găsească calea de ieșire din labirintul cu parfum de bucurie la finalul căruia îi așteptau premii simpatice și capsula 4D unde au primit poze instant alături de Clăbucel.  Aceeași galerie a adus mult entuziasm la prima poartă de pe traseu prin culori vibrante și voie bună și a ovaționat alergătorii la plecare.

Întregul eveniment a fost animat cu efervescență de omniprezentul Clăbucel, mascota DERO, care și-a demonstrat flexibilitatea antrenându-se pentru cursă alături de instructorii World Class, a dat startul curselor cu o explozie de prospeţime și i-a așteptat pe alergătorii plini de culoare la punctul de finiș.


The Color Run România a fost o cursă euforică, cu milioanele de combinații de culori intense ce s-a axat mai puţin pe timpii de alergare şi mai mult pe distracţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod