Targul National de Nunti al Romaniei

Incet, dar sigur, se apropie data ultimului targ de nunti al sezonului 2013-2014. Ne despart mai putin de 2 luni pana pe 21 martie, atunci cand debuteaza, in Piata Constitutiei, Targul National de Nunti al Romaniei.
Pentru viitoarele cupluri de miri, trebuie sa stiti ca acesta este considerat si ultimul targ de la care va puteti cumpara rochia de mireasa, precum si alte produse/accesorii, la preturi reduse cu pana la 70%.

Va invitam sa va notati aceste date:

21, 22 si 23 martie, Piata Constitutiei, Bucuresti, Mariage Fest

Targul are o istorie de 14 editii organizate in ultimii 7 ani, si la fiecare dintre acestea ne-au surprins cu evenimente si reduceri extrem de utile si semnificative.

Putem spune asadar ca targul de nunti are traditie, reunind toate firmele din domeniul nuntilor, pentru a putea face cunoscute ofertele lor mireselor si mirilor anului in curs.

O scurta istorie in cifre indica ca ani de-a randul cupluri au trecut pragul Targului si au contribuit la realizarea unui eveniment de capatai in Romania 97.000 de vizitatori.
Acestora li se adauga:

- 30.000 de cupluri

- 25.000 rochii de mireasa vandute

- 1.000.000 de invitatii si marturii comandate

- mii de ore de sesiuni make-up, concerte pe scena Mariage, demonstratii, etc.

- milioane de cataloage, carti de vizita si fluturasi

- sute de mii de premii oferite vizitatorilor de catre expozanti si vizitatori

iar cifrele pot continua...

In plus, daca nu stiati, ei au inregistrat pana acum 4 recorduri Guinness (http://www.e-mariage.ro/targ-nunti-2013-toamna/editii-anterioare.html), recoduri de vizitatori si expozanti, dar si de suprafata expozitionala.
Timp de 3 zile parcarea din fata Casei Poporului (actualul Palat al Parlamentului) este ocupata cu oferte diverse si imbatabile la rochii de mireasa, costume, verighete, invitatii, locatii si meniuri, s.a.m.d.

Doamnelor si domnilor, retineti:

Acesta este ultimul targ de nunti al sezonului si ultima sansa sa va achizitionat la cel mai bun pret al pietei tinuta din ziua nuntii. Stim ce bataie de cap va poate da asta ;)

Fie ca aici veti gasit rochia de mireasa sau costumul de mire, oferta fiind mai mult decat generoasa, fie ca veti gasi locatia perfecta pentru nunta, toate acestea la preturi cu discounturi considerabile, mirii continua sa treaca pragul insotiti acum de viitorii fini, prieteni, frati surori, s.a.m.d.

Organizatorii vor reveni curand si cu alte detalii, dar va asiguram ca toate acestea vor ajunge la voi in timp util!

PROGRAM EXPOZITIONAL
Vineri, 21 martie, 12.00-20.00
Sambata, 22 martie, 10.00-20.00
Duminica, 23 martie, 10.00-18.00

detalii:

www.e-mariage.ro si www.facebook.com/mariagefest
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod