Taraful Haiducilor din Clejani vine pentu prima oară în TRIBUTE!

Miercuri, 26 noiembrie, din TRIBUTE va răsuna pentru prima oară vocea muzicii lăutărești, vocea Tarafului Haiducilor din Clejani. ”Oameni minunați a căror muzică este mai presus de orice altceva am mai auzit” ar fi cuvintele lui Johnny Depp despre Taraful Haiducilor din Clejani, iar Iggy Pop, Richard Galliano și Gogol Bordello l-ar completa cu siguranță dacă am ști unde să-i găsim. Miercuri, scena TRIBUTE va găzdui o împletitură a jazz-ului cu vechea tradiție lăutărească din sudul României, un prilej de a sărbători muzica românească ce ne-a făcut cinste în toată lumea.

Înființat în urmă cu peste 25 de ani, Taraful Haiducilor din Clejani (Taraf de Haidouks) este considerat o apariție unică pe scena internațională, chiar unul dintre cele mai bune grupuri live din lume. Printre marile nume cu care Taraful a concertat, se numără Iggy Pop, Richard Galliano, Gogol Bordello, Sir Yehudi Menuhin și mulți alți artiști cu notorietate pe scena internațională.

Premiat la Festivalul de la Cannes pentru prestația din cadrul producției cinematografice „Latcho Drom”, realizată de Tony Gatlif, taraful a apărut pe prima pagină a multor publicații din întreaga lume, printre care Times, The Independent, The Telegraph, Le Figaro, The Washington Post, Le Point, Le Matin, Studio Magazine, Le Parisien, La Republica și altele.

Distribuția în producția cinematogafică “The Man Who Cried”, alături de actorul american Johnny Depp, a marcat începutul unei lungi prietenii între starul american și membrii tarafului. În 2002, Taraful a câștigat marele premiu BBC World Music Award și a cântat în deschiderea marelui festival de la Sydney, Australia.

Live-ul în TRIBUTE nu se oprește cu acest eveniment, ci continuă pe tot parcursul weekend-ului cu trei band-uri cover de excepție: The Colours, Tibi Scobiola Band și FreeStay.



Joi, 27 noiembrie, TRIBUTE scoate pensulele și pictează seara cu The Colours! Band-ul care a acompaniat live, timp de două sezoane, toți concurenții de la „X Factor”, vin în căutarea celor care iubesc muzica live, în TRIBUTE, după ora 20:30.


Vineri, 28 noiembrie, Tibi Scobiola Band se întorc în TRIBUTE. Bucureștenii care iubesc live-ul vor să-i vadă din nou și din nou, pentru că band-ul aduce o doză extra de energie weekend de weekend. Pentru mai mult live în viața ta, TRIBUTE și Tibi Scobiola Band sunt rețeta perfectă.



Sâmbătă, 29 noiembrie, încheiem seria evenimentelor lunii noiembrie cu un concert  FreeStay, aducând încă o experiență live în viața ta!



Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, în zona de acces a clubului, la prețul de 40 lei. Programul complet, precum și mai multe detalii despre următoarele evenimente sunt disponibile pe www.TRIBUTE.ro și pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/TRIBUTE.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod