Tabăra Coolturală BookLand

Educație nonformală într-o tabără inedită de vară.
Trăim în plină eră a informatiei iar orientările educaționale, vocaționale și de dezvoltare au început să se schimbe semnificativ și în România. Participarea tinerilor la educația nonformală, cu o medie de 15%, se menține la cote asemănătoare cu Marea Britanie sau Danemarca, țări cu tradiție în acest domeniu. Principalele aspecte care atrag la educația nonformală sunt activitățile motivante și plăcute, metodele interactive și diversificate de obținere a unor cunoștințe și aptitudini noi, accentul pus pe învățare practică și nu pe predare teoretică.

Tabăra Coolturală BookLand le oferă copiilor și tinerilor o experiență educațională memorabilă pe timpul vacanței de vară.
Aflată la a doua ediție, tabăra propune un mix echilibrat de activități culturale, cognitive și distractive, în scopul dezvoltării personale, stimulării inteligentei emotionale și creativității participanților. Ei vor descoperi plăcerea de a cunoaște, de a-și provoca mintea, de a schimba idei și de a experimenta lucruri noi, fără a avea stresul notelor din catalog, al disciplinei impuse sau al temelor obligatorii.

Tabăra Coolturala BookLand se va desfășura în intervalul 29 iunie - 7 septembrie, în trei locuri concomitent (Valea Lotrului - Vâlcea, Bran - Moeciu și Munții Apuseni), fiind structurată pe 10 module, a câte o săptămână fiecare.
Copiii și tinerii cu vârste între 11 și 18 ani vor avea parte de un program variat axat pe cunoaștere, socializare și sănătate fizică și mentală, implementat de specialiști: artiști, scriitori, actori și oameni de afaceri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod