Sylvia, schimbare radicala de look! Ii sta mai bine bruneta sau blonda?

Dupa ani buni in care a avut parul blond, Sylvia a recurs la o schimbare spectaculoasa de look. Artista a devenit, cel putin pentru un experiment, bruneta. Sylvia a purtat o peruca din par negru, drept si cu breton, si a aparut astfel la repetitiile pentru noul ei show.
"Parul meu natural este blond, am tenul deschis, insa mereu mi-au placut schimbarile radicale de look si am fost curioasa de cum mi-ar sta bruneta, mai ales ca s-ar potrivi cu ochii mei deschisi la culoare. Tuturor celor care m-au vazut cu peruca bruneta le-a placut foarte mult. Cred ca o femeie este libera sa incerce oricate exprimente doreste pentru a-si gasi look-ul potrivit care sa o defineasca intr-o anumita perioada a vietii", declara artista.

Sylvia pregateste lansarea unui nou concept de show special pentru cluburi, alaturi de dansatoarele sale si de colegul sau, DJ Rynno.

In vara acestui an, Sylvia si-a surprins fanii cu o noua directie in cariera artistica.
Dupa ani buni in care a lansat piese de club, alaturi de DJ Rynno, vedeta a inregistrat un cover al piesei “Earned it†, cantata in original de The Weeknd, ce face parte din coloana sonora a renumitului film „Fifty Shades of Grey†.

Varianta artistei din Romania este extrem de senzuala, perfecta pentru a acompania „serile de amor ale indragostitilor†, dupa cum sustine insasi vedeta.

Pentru „Earned it†, Sylvia a lansat un videoclip la fel de surprinzator. Pe o plaja pustie, artista se bucura de libertatea absoluta pe care o ofera marea, se imbaiaza in razele soarelui, isi rasfata pielea cu apa rece a valurilor si cu nisipul fin si radiaza de fericire in timp ce flirteaza cu camera de filmat.

Noua abordare artistica i-a surprins placut pe admiratorii artistei si vine sa completeze schimbarile pe care Sylvia le-a facut in ultimul timp in viata ei.

Anul acesta, Sylvia si-a relansat blogul personal, www.sylvia.ro, care se bucura de mare succes multumita atat textelor inspirate din experiente personale, cat si sfaturilor pe care le ofera in materie de viata sanatoasa si echilibrata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod