Sute de talente autentice la preselecţiile Românii au talent din Bucureşti

Noul sezon Românii au talent se anunţă unul incintant, drept dovadă fiind numărul mare de persoane prezente la preselecţiile care au avut loc în toamna anului trecut în mai multe oraşe din ţară, dar şi al celor care au decis să vină ieri la Hotel Phoenicia din Bucureşti. Luni, 12 ianuarie originalitatea şi creativitatea au pus stăpânire pe capitală în timpul preselecţiilor pentru noul sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii.
Ultima oprire a caravanei Românii au talent a fost în Bucureşti, însă nu numai locuitorii de aici au decis să arate că sunt talentaţi, ci şi persoane din ţară sau chiar de peste graniţe, dornice să-şi demonstreze talentul şi să arate că merită să meargă mai departe.

Luni, caravana a atras sute de oameni talentaţi, dornici de afirmare, care au renunţat la inhibiţii şi au arătat tot ce au avut mai bun în ultima fază de selecţie a noului sezon. De la operă de artă din tacâmuri vechi şi divertisment poetic, la picioroange, flair bartending, pictură, grafică, ventriloc sau artă matematică digitală, contorsionism, dans indian, parkour sau limbo, toţi au fost prezenţi în Bucureşti pe 12 ianuarie.
Cu această ocazie romȃnii nu încetează să uimească prin abilităţile lor, iar noi talente s-au remarcat.

Dacă cel mai mic concurent de la Bucureşti are 4 ani şi a fost insoțit la preselecţii de către părinţi, la polul opus a fost un concurent de 77 de ani care a demonstrat că talentul nu are vârstă.

Începând din primăvară, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis vor continua show-ul cu multe surprize şi momente memorabile, doar la PRO TV.

Românii au talent - Fii eroul nostru!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod