STUDIOURILE MARVEL ÎNCEP PRODUCŢIA FILMULUI „ANT-MAN”

Pe 18 august 2014, în San Francisco, California, Studiourile Marvel au început filmările la cea mai nouă franciză cu supereroi: „Ant-Man”. Filmul îl aduce în atenţia publicului pe unul dintre membrii fondatori originali ai Răzbunătorilor din Universul Cinematografic al Marvel. Filmările vor avea loc şi în Atlanta, Georgia, care va funcţiona drept bază pentru partea de producţie a peliculei.
Planificat să fie lansat în Statele Unite pe 17 iulie 2015, filmul este regizat de Peyton Reed („Bring it On,” „The Break-Up”) şi îi are în distribuţie pe Paul Rudd („I Love You, Man”, „Role Models”) drept Scott Lang aka Ant-Man, Michael Douglas („Behind The Candelabra”, „Wall Street”) drept mentorul său, Dr. Hank Pym, şi Evangeline Lilly („The Hobbit: The Desolation of Smaug,” „Lost”) în rolul lui Hope Van Dyne, fiica lui Hank Pym.

Dotat cu abilitatea uimitoare de se micşora ca dimensiune, dar a creşte în forţă, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) trebuie să-şi accepte latura interioară de supererou şi să-l ajute pe mentorul său, Dr.
Hank Pym (Michael Douglas), să protejeze secretul din spatele spectaculosului său costum Ant-Man de o nouă serie de ameninţări violente. Confruntându-se cu obstacole aparent de nedepăşit, Pym şi Lang trebuie să plănuiască şi să ducă la bun sfârşit un jaf care va slava lumea.

Studiourile Marvel continuă astfel succesul înregistrat în 2014 cu filmele „Captain America: The Winter Soldier” (cel mai mare succes de box office din aprilie, cu 95 de milioane de dolari în primul weekend de lansare), precum şi „Guardians of the Galaxy”, (cel mai mare succes de box office din august, cu 94,1 milioane de dolari în primul weekend de lansare).
Ambele filme au debutat pe locul 1 în  lume când au avut premierele, pe 4 aprilie, respectiv 1 august 2014.

„Guardians of the Galaxy / Gardienii galaxiei” este distribuit în România de Forum Film România, a avut premiera pe 8 august 2014, şi este proiectat în cinematografele din toată ţara în format 2D, 3D şi IMAX 3D.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod