Stejarii Country Club a organizat o selecție municipală de tenis pentru copii

Stejarii Country Club a organizat sâmbătă, 18 octombrie, începând cu ora 10:00, o selecție municipală de tenis adresată tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, indiferent de nivelul de pregătire în acest sport. Scopul selecției a fost de a identifica în rândul micilor iubitori de tenis, 20 de copii talentați care au potențial de a obține performanțe în domeniu, devenind unii dintre cei mai buni jucători de profil. Evenimentul a reunit un număr de peste 150 de participanți.
Stejarii Country Club va susține copiii selecționați pe o perioadă de 8 luni (noiembrie 2014 – iunie 2015) oferind, în mod gratuit, lecții de grup cu instructori profesioniști, de 3 ori pe săptămână, terenuri de antrenament, precum și echipament specializat (rachete și mingi).

“Stejarii Country Club continuă acțiunile din cadrul platformei de dezvoltare a tinerelor talente în sportul românesc, pregătind astfel o generație de viitori campioni, la standarde de excelență”
a declarat Mihai Popa, Director Operațional Stejarii Country Club.

Copiii selecționați vor beneficia de suportul integral al unor instructori profesioniști, cu o vastă experiență în domeniu și, în special, în pregătirea celor mici.
Mai mult decât atât, terenurile de tenis din cadrul Stejarii Country Club, care vor găzdui aceste activități, oferă condiții excelente de joc, fiind acoperite cu zgură Conipur Pro Clay, folosită și în cadrul Turneului de la Stuttgart. Terenurile beneficiază şi de o tehnologie specială de stocare a umidităţii, astfel că spaţiul de joc nu mai trebuie irigat.

Pentru mai multe informații despre Stejarii Country Club, vă invităm să accesați site-ul www.stejariicountryclub.ro și pagina de Facebook a complexului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod