Ştefan Bănică Jr. va concerta în AFI Palace Cotroceni

Cu ocazia campaniei „Christmas In July”, desfășurată de AFI Palace Cotroceni, Ștefan Bănică Jr. va susține un concert inedit pe patinoarul din interiorul centrului comercial, în seara zilei de joi, 31 iulie 2014.
Fanii îndrăgitului artist vor fi surprinși cu un repertoriu variat și vor putea asculta piesele lor preferate, în cadrul unui spectacol fastuos.

Evenimentul marchează finalul campaniei „Christmas in July”, care a adus în mijlocul verii sărbătoarea bucuriei şi a cadourilor, alături de o multitudine de activități antrenante pregătite clienților centrului comercial.

Campania „Christmas in July” se dorește a deveni o tradiție în AFI Palace Cotroceni, pornind de la ideea că nu doar în decembrie ne putem bucura de cadouri și de întâlniri cu cei dragi.
Adaptat sezonului estival, Crăciunul a fost sărbătorit pe perioada lunii iulie în AFI Palace Cotroceni, printr-o serie de evenimente tematice.

Cei mici au participat la sesiuni de gătit și decorat turtă dulce, lângă Reședința de Vară a lui Moș Crăciun, iar la terasele din mall, clienții s-au delectat cu petreceri exotice și au sărbătorit Crăciunul în stil Hawaian.

Luna august va debuta cu mai multe surprize, inclusiv începerea campaniei „Mega Lichidare de Stoc”, care le va oferi tuturor posibilitatea de a-și achiziționa produsele mult dorite cu reduceri de până la 70%.

Vara aceasta, toată lumea merge la AFI!

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.


Amplasat la intersecţia dintre Bd.
Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.


Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod