Starbucks deschide o nouă cafenea pe Calea Victoriei

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, va fi prezent de-acum și pe Calea Victoriei, cea mai celebră arteră a orașului București. Maine, 26 februarie 2015, Starbucks inaugurează Starbucks Victoria Center, o nouă cafenea pe Calea Victoriei nr. nr 145, la parterul clădirii de birouri Victoria Center. Având o suprafață de 160 mp și o terasă exterioară, noua locație este un spațiu cu un design modern.
Astfel, reţeaua Starbucks se extinde şi anul acesta, 2015 fiind un an plin pentru Starbucks, care şi-a extins afacerea în mai multe locaţii din Bucureşti, ultima pe listă fiind cafeneaua Reserve din Pipera, de la Strip Mall. Starbucks Victoria Center este cea de-a paisprezecea locație Starbucks din România și cea de-a zecea din București.

„Gândim pe termen lung în România. Clienţii noştri sunt foarte importanţi pentru noi şi vrem să fim aproape de ei. Există o mare cerere pentru produsele Starbucks și suntem într-o continuă extindere în România.", a afirmat Bogdan Guzgă, District Manager Starbucks România.

Starbucks Victoria Center își așteaptă clienții cu multe surprize.
La fel ca în toate locațiile deja existente, clienții vor regăsi la Starbucks Victoria Center băuturi personalizate și o gamă completă de produse de patiserie, siropuri, cafea boabe și ceaiuri pentru acasă, precum și o paletă diversificată de produse de retail destinate preparării și consumului de băuturi.

Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima locație a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față are în portofoliu peste 20.000 de locații la nivel global.

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România.
În momentul de față există treisprezece locații – nouă în București şi patru locaţii în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanţa și Iași.


Specialiștii Starbucks călătoresc pe tot mapamondul în căutarea celei mai fine și rare cafele, descoperind astfel arome excepționale care, de cele mai multe ori, ajung în toate cafenele Starbucks din lume.

Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima locație a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față totalizează peste 20.000 de locații la nivel global.

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România.
În momentul de față există treisprezece locații – nouă în București şi patru locaţii în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanţa și Iași.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod