„Sosia” Antoniei s-a lansat in muzica! Uite cat de mult seamana cu celebra cantareata si cum suna piesa ei de debut

O fată frumoasă, care poate fi confundată ușor cu Antonia, o melodie care are toate șansele să devină hit și un videoclip pe măsură. Toate acestea garantează succesul piesei „Mult mai bine” un produs realizat de Moving Records în colaborare cu Timeea Mureșan.
„Mult mai bine” este cea mai nouă melodie compusă de Andy Ghișoiu, și Tudor Marciu de la Moving Records. Cei doi au ales ca vocea pentru această melodie să fie a Timeei Mureșan, o tânără de 20 de ani din Sânnicolau Mare, studentă în Pitești.

Andy spune că această colaborare a început în vară, când a văzut-o pe Timeea la un concurs de talente din Alba Iulia. De la o simplă întâlnire până la o colaborare care are toate șansele să devină un succes a mai fost un pas.
Piesa „Mult mai bine” era aproape finalizată, lipsea doar vocea feminină care să îi dea viață și un videoclip. Cei trei și-au găsit o echipă de filmat și timp de trei zile au colindat Alba Iulia pentru a găsi cele mai interesante locuri din oraș.

La o primă vedere a clipului ai impresia că apare în imagini chiar Antonia, așa de bine seamănă Timeea cu artista care a fost declarată cea mai frumoasă femeie din România. Filmările au durat trei zile și au fost realizate de Lucian Craiu (montaj, imagine, screenplay), Andrei Iancu (imagine) și Andy Ghișoiu (montaj, screen play), Cosmin Beloklavek (screen play) și Alina Popa (make-up).

În videoclip apare și Andy, compozitorul care spune că „Mult mai bine" este povestea unei tinere independente care își dă seama că fericirea ei nu depinde de o altă persoană și pune punct unei relații care nu îi făcea bine”.

Timeea este deja deja o figură în orașul în care s-a mutat petru faptul că seamănă izbitor cu Antonia.
Tânăra spune că vrea să fie recunoscută pentru talentul său vocal și nu doar pentru frumusețea sa. „M-am mutat în Pitești pentru a studia muzică. Sunt studentă la facultatea de Pedagogie Muzicală și mi-am descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 15 ani,când am decis că asta este scopul meu în viață. Destinul mi-a dat oportunitatea de a face aceasta piesă,de a avea parte de oameni dornici să ma ajute în indeplinirea visului. Sunt recunoscatoare celor care m-au susținut și încurajat în acest drum”, a declarat Timeea.

Vezi aici clipul piesei "Mult mai bine" --> https://www.youtube.com/watch?v=hzurrNOa8ek
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod