Sore si Adrian Sina prezinta Media Music Awards pe 18 septembrie la Sibiu

Editia din acest al a galei Media Music Awards, ce va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu, va fi prezentata de Sore si Adrian Sina. Este pentru prima data cand cei doi artisti apar impreuna pe scena in ipostaza de gazde ale unei ceremonii de asemenea nivel.

Pe 18 septembrie, incepand cu ora 19.00, cei doi prezentatori vor urca pe impozanta scena ridicata in Piata Mare din Sibiu si vor anima atmosfera pentru cei peste 30.000 de oameni asteptati sa ia parte la eveniment.

Pe 18 septembrie, la Sibiu vor ajunge cei mai in voga artisti ai momentului. Andra, Elena Gheorghe, 3 Sud Est, Antonia, Smiley, Holograf, Connect-R, Mandinga, Vunk, Guess Who & Maximilian & Grassu XXL, Puya, Vescan, Delia, Sore, Alina Eremia, Cargo, Corina, Fly Project, Adda feat Amna, Maxim  & Akcent & Sandra N, What’s up, Lidia Buble & Oana Radu, Dj Sava feat  Raluka, Deep Central si AMI vor canta pe aceeasi scena pentru zecile de mii de spectatori si pentru milioanele ce vor urmari ulterior gala la TV.

Trofeele Media Music Awards se acorda artistilor care au avut, in ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest, gala muzicala fiind astfel singura din Romania unde premiile sunt acordate 100% transparent.



Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmand sa isi faca aparitia pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial.  De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview,  telespectatorii urmand sa vada, la MTV Romania, cele mai cool momente si imagini behind the scene cu artistii preferati.

"MTV iti aduce anual cele mai tari premii muzicale: de la prestigioasele MTV Europe Music Awards, la MTV Video Music Awards.

Si pentru ca MTV este un brand international cu o retea dezvoltata la nivel mondial, dar conectata la nivel local, am ales sa ne implicam si sa ne asociem cu cele mai transparente premii ale industriei muzicale din Romania - Media Music Awards 2014. Abia astept sa va aduc de la Sibiu, IN DIRECT, cele mai fierbinti informatii despre show si artistii cu cel mai mare numar de difuzari de anul acesta", a declarat Oana Tache, VJ MTV si prezentatoarea emisiunii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod