SORE ISI PREZINTA PRIMA VITRINA DE MAGAZIN LA SALA DALLES

Sore si-a aranjat prima vitrina de magazin pe care o prezinta cu bucurie in cadrul Valentine’s Day Fair organizat la Sala Dalles pana pe 14 februarie si in care expune tinutele unicat Hard Coeur: “Aceasta este prima mea vitrina de magazin, ii multumesc prietenei mele Alexia Talavutis pentru design si va astept pe toti la targul Dalles ca sa va bucurati de Hard Coeur by Soré”, spune artista.
Pe langa cele mai frumoase cadouri de suflet pe care le pot gasi la Sala Dalles, vizitatorii pot beneficia si de o lectie teoretica de iubire. Astfel, pe 14 februarie, indragostitii sunt asteptati de la ora 12.00 in cafeneaua Dalles unde psihologul Mihaita Toma va prezenta  “Treptele iubirii”, o lectie despre iubire, de la senzualitate la iubire neconditionata.

“Valentine’s Day Fair” de la Sala Dalles aduna peste 50 de expozanti din toata tara care se intrec in daruri de suflet pentru cei care iubesc si vor sa-si celebreze dragostea.
Bijuterii din portelan pictate manual, decoratiuni din lemn, bijuterii din argint si pietre semipretioase, bijuterii vesele de primavara din margele de sticla, cosmetice, produse bio de ingrijire, aranjamente florale de inspiratie retro, baloane, decoratiuni feng shui, cristale swarovski, haine si accesorii, pielarie, gravura pe metal si sticla, artizanat, cafea si ceaiuri, acestea sunt doar o parte dintre produsele care asteapta indragostitii la Sala Dalles (https://www.facebook.com/sala.dalles?fref=ts) pana in 14 februarie, zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod