Sophia, mare sarbatoare in familie! Iata cum si-a aniversat tatal si ce mesaj impresionant i-a transmis!

Sophia l-a aniversat de curand, la Roznov, orasul ei natal, pe cel caruia ii este recunoscatroare pentru educatia si corectitudinea de care da dovada in prezent. Tatal sau si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de cei dragi din familie si a avut parte de o declaratie emotionanta din partea fiicei sale.
Sophia i-a marturisit cat de recunoscatoare ii este pentru educatia si dragostea pe care i-a oferit-o de la momentul nasterii si pana in prezent.

“Esti tatal meu si eu iti sunt copil... Mi-ai dat viata, m-ai invatat sa traiesc frumos, mi-ai explicat cat e de urat sa minti si cat de importanta este generozitatea... Mi-ai pus cartile in poala si m-ai invatat sa cant... Mi-ai daruit secundele, minutele, zilele si anii tai toti... Si iti dau inapoi prea putin... Te iubesc.. Asa cum doar tu puteai, cu sufletu-ti din alte vremuri, sa ma calazesti prin iubire si pentru iubire...
acum si dincolo de efemer!”
, a fost mesajul impresionant al cantaretei.

Sophia a recunoscut dintotdeauna influenta benefica a tatalui sau in procesul de formare al sau ca si om si artist.

“Tata imi 'indulcea' diminetile cu cantecele sale cand ma trezeam pentru a merge la gradinita. Sau prima noapte in camera mea din casa de la Roznov cand, fiindu-mi frica sa adorm singura, tot tata alunga ‘uratul’... Sau prima dezamagire adolescentina cand, tot el, imi canta alinandu-mi lacrima. Muzica mi-a fost mereu balsam sufletesc.
Cat despre inclinatia pentru bun gust si simt estetic, vine de la mama”
, declara Sophia.

Sophia a lansat la inceputul verii o noua piesa, “Ziduri”, una din putinele in limba romana din cariera artistei, si care a fost deja ascultata de peste 100.000 de oameni pe Youtube.

Cu aceasta ocazie, artista a realizat o sedinta foto spectaculoasa si a pus in scena show-uri impresionante.

Din dorinta de a comunica faptul ca oamenii sunt prizonierii propriilor temeri si se lovesc de propriile idei preconcepute, Sophia apare pe coperta single-ului cu chipul acoperit de tencuiala alba, ca un zid, imbratisata de maini negre care simbolizeaza proprile angoase, bariere si neputinte ale sufletului.

In show-urile puse in scena la TV, Sophia  a aparut cu fata acoperita de var, cu o masca de sarma pe chip sau cantand in timp ce era zidita precum Ana lui Manole.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod