Smiley şi Pavel Bartoş aduc, în fiecare săptămână, zâmbetul pe buze la Românii au talent

Vineri, milioane de telespectatori au fost cu ochii pe cea de-a patra ediție a celui mai iubit show de divertisment, Românii au talent. Emisiunea a asigurat toate ingredientele pentru o seară perfectă, iar comentariile şi reacţiile celor patru juraţi - Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis - au făcut deliciul publicului.
În culise, Smiley şi Pavel Bartoş i-au ajutat pe concurenți să treacă peste emoţii, au dansat, au cântat alături de ei şi s-au înfruptat din bunătăţile aduse special pentru momentele prezentate pe scenă. Ca de obicei, reacţiile celor doi, discuţiile şi implicarea în numerele concurenţilor au amuzat şi au stârnit hohote de râs. Au empatizat cu unele dintre numerele prezentate pe scenă şi s-au manifestat în consecinţă, fiind surprinşi de diversitatea talentelor venite la preselecţii.

Smiley şi Pavel se completează perfect, iar replicile lor spumoase şi, nu de puţine ori, ironice, rămân în memoria telespectatorilor pentru mult timp: „Un grup de tineri debutanţi.
Văd că sunteţi îmbrăcaţi pe diferite genuri. Dânsul e un fel de Pharell”
, a spus Smiley în momentul în care grupul Armonia seniorilor a intrat în culise. Concurenţii le-au povestit ce au pregătit pentru scenă, iar reacțiile celor două gazde au fost savuroase. Au dansat pe tot parcursul numărului şi au fost uimiţi de energia seniorilor.

Trupa The Beat a urcat pe scenă, iar puştii care au încins atmosfera la preselecţiile Românii au talent l-au făcut pe Pavel să spună: „Vreau să-l văd pe Bebe dând din plete!”.Şi, inspirat de reacţiile juraţilor, a exclamat: „Bebe cântă la Mihaela!”.

Poate cel mai delicios moment al celei de-a patra ediţii a fost cel în care Rodica şi Andrei Trifoi au venit la preselecţii pregătiţi aşa cum se cuvine, respectând câteva dintre tradiţiile româneşti.
În momentul în care a gustat dinhorinca adusă de cei doi concurenţi, Pavel a spus: „Ia să vedem, eu cred că-i făcătură.” Gesturile făcute de Smiley şi Pavel după momentul degustării au fost memorabile. Pavel a vrut să încerce şi din sticla lui Smiley, aşa că a continuat: „Ia să vedem, a ta e mai bună?” Smiley a completat: „Haideţi să eliminăm toate spiritele rele de pe lângă casele oamenilor.”. Concurenţii au venit şi cu o tabletă inventată de ei. Invenţia a stârnit imaginaţia gazdelor emisiunii, care au spus: Dă-mi un like, dă un like la Românii au talent! Gusturile româneşti i-au dat pe spate pe Smiley şi Pavel atât la propriu, cât şi la figurat, iar cei doi au încheiat momentul spunând: Asta e o tradiţie maramureşenească!

Râsătorul le-a adus zâmbetul pe buze lui Smiley şi Pavel şi au creat împreună, în culise, un moment extrem de amuzant.
Concurentul, prezentând câteva tipuri de râs, a stârnit imaginaţia celor doi. Fiind camuflat cu o pereche atipică de ochelari de soare şi un nas de clovn, acesta a fost întrebat de Pavel: Hei, ne vezi, ne vezi? Eu sunt Smiley, iar el e Pavel, arătând spre Smiley. S-a dovedit că Râsătorul nu îi vedea foarte bine pe cei doi, însă momentul din culise a fost unul plin de râs şi voie bună.

Vinerea aceasta, dar şi duminică, în prima zi de Paşte, de la 20:30, numai la PRO TV, Smiley şi Pavel Bartoş pot fi văzuţi în acţiune alături de cei patru juraţi - Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis, dar şi de concurenţi excepționali, cu talente surprinzătoare, care, de la ediţie la ediţie, fac tot posibilul să impresioneze şi să plece acasă cu titlul de cel mai talentat român şi marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, sau cu premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod