Simona Halep se alătură familiei adidas

adidas Tenis anunță parteneriatul cu talentata jucătoare de tenis în vârstă de 22 de ani, Simona Halep, aceasta devenind ambasador oficial global.
Halep este în prezent cea mai de succes jucătoare de tenis de origine română, devenind prima și singura româncă clasată pe locul 5 în topul WTA. Din momentul în care a câștigat primul titlu WTA (în iunie 2013, la Nuremberg), Halep a continuat să câștige încă cinci astfel de titluri în 2013. Datorită acestor realizări și a  ascensiunii sale rapide în clasamente, a primit titlurile “WTA’s Most Improved Player” și “ESPN Center Court's 2013 Most Improved Player”.

În momentul semnării contractului cu adidas, Simona Halep a declarat:”Sunt încântată să semnez cu adidas, liderul global în tenis.
Brandul are o istorie puternică în tenis și în domeniul tehnologiilor de sport și sunt nerăbdătoare să mă alătur familiei sale și să port cele trei legendare dungi.”

Simona Halep se alătură unui grup de jucători de tenis adidas de elită, printre care Andy Murray, Novak Djokovic (simbol exclusiv pentru pantofi), Jo-Wilfried Tsonga, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic și Angelique Kerber.

Următoarele apariții importante ale Simonei Halep vor fi la Madrid Open (Masters 1000 Combined) și în cadrul turneului de la Roland Garros, unde va juca încălțată cu pantofii Climacool adizero Tempaia 3 și va îmbrăca piese din colecția adizero.

Pentru mai multe informații, accesați news.adidas.com/tennis
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod