“ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE” DESCHIDE STAGIUNEA, ÎN PREMIERĂ, LA TEATRUL DE ARTĂ BUCUREŞTI

Teatrul de Arta Bucureşti deschide stagiunea cu un nou spectacol de teatru, în premieră. “Şi veni bărbatul la femeie”, un text rusesc (Semion Zlotnikov) cu o poveste de viaţă, va avea premiera joi, 18 septembrie, ora 20.15.

O comedie acidulată, o farsă plină de replici strălucitoare, o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt, spectacolul „Și veni bărbatul la femeie” este o incursiune în universul casnic al zilelor noastre…

Dina și Victor (Mihaela Sirbu si Lucian Pavel) sunt trecuți de patruzeci de ani, divorțați, și fiecare are câte un copil dintr-o fostă căsătorie. „Trecuți de patruzeci de ani” nu e o vârstă la care viața ia sfârșit. Așa că prietenii lor comuni, Jora și Judith, încearcă să le vină în ajutor stabilindu-le o întâlnire.

Victor se prezintă acasă la Dina într-o seară ploioasă de sâmbătă. Vor reuși ei să treacă peste dezamăgirile și temerile inspirate de trecut? Vor ști ei să se lase până la capăt "îmbolnăviți de o speranță nouă"? Când viața o poate lua de la capăt… sau nu.

Din distribuție fac parte Mihaela Sîrbu și Lucian Pavel, scenografia este semnată de Raluca Chelaru, iar mișcarea scenică de Andreea Duță.



Acesta este primul spectacol în regia lui Bogdan Budeş, cunoscut ca traducător al mai multor piese de teatru din dramaturgia rusă şi nu numai, absolvent al Facultăţii de Regie.

Mihaela Sîrbu şi Lucian Pavel, colegi de generatie la ATF, au jucat împreună cu succes, cu multi ani in urma, la Teatrul Studenţesc Podul în spectacolul “Doi pudeli”, un text de acelaşi Semion Zlotnikov.

Aceiaşi doi actori, acelaşi autor, acum la Teatrul de Artă.

Aflat pe strada Sfântul Ştefan la numărul 21, Teatrul de Artă Bucureşti este un teatru independent, care a fost înfiinţat în 2010 la iniţiativa actorului George Constantinescu. TAB este un teatru aflat în prima linie a ofensivei teatrelor independente deopotrivă producător de spectacole şi gazdă a unor evenimente de artă.  Teatrul îşi aşteaptă spectatorii într-o atmosferă caldă şi plăcută, cu intimitatea şi cu farmecul ce îl degajă.
Comoditatea este asigurată de cele 75 de fotolii vişinii, autentice de teatru, ce dau sălii un aer elegant şi încărcat de emoţie.

In noua stagiune a Teatrului de Artă se vor regăsi concerte, spectacole de teatru, spectacole pentru copii, o nouă premieră la începutul lunii Octombrie şi participarea în Festivalul Naţional de Teatru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod