Shakespeare School pregătește o vară în stil britanic

Poate ştiaţi deja că englezii beau mai mult ceai decât orice alt popor din lume. Dar ştiaţi că britanicii consumă de cele mai multe ori ceaiul cu lapte, că peste 30.000 dintre locuitorii Angliei se numesc John Smith sau că mai bine de 80.000 de umbrele sunt uitate în metrourile britanice, în fiecare an? Vara aceasta, Shakespeare School aduce spiritul englezesc mai aproape de Bucureşti şi vă invită să experimentaţi o vară în stil britanic prin cursurile intensive de limba engleză!
Interactive, amuzante şi relaxante, cursurile de vară de la Shakespeare School desfășurate în lunile iulie și august sunt gândite ca o nouă experienţă de vacanţă pentru copii, adolescenţi şi tineri.

Metodele de predare Shakespeare School stimulează dezvoltarea inteligenței emoționale. Prin jocuri, cântece și competiții cursanții devin mai deschiși la dialog și capătă încredere în forțele proprii și curajul de a vorbi în public. Jocurile de rol și de imaginație le dezvoltă capacitatea de cooperare, stabilind cu mai mare ușurință relații de prietenie cu cei din jur.

Timp de două săptămâni, copiii învaţă engleza alături de Ziggy şi Zaggy şi alte personaje-surpriză la cursurile de juniori, iar adolescenţii descoperă aventurile lui Sherlock Holmes şi se pot îndrăgosti de piesele lui William Shakespeare.
Tinerii se pot pregăti intensiv pentru a susţine examenele Cambridge FCE şi CAE sau testul IELTS la cursurile de vară intensive de trei saptamâni, dedicate lor. Anul trecut, rata de succes a cursanţilor Shakespeare School la examenele Cambridge a fost 98%!

Cei care își doresc să își îmbunătățească fluența și să prindă curaj să se exprime în limba engleză sunt invitați la clubul de conversație cu profesor nativ, English Over a Cup of Tea unde vor participa la discuții și dezbateri într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.


Oricine este bine-venit sa ia parte la o lecție demonstrativă gratuită, pentru a descoperi cât de distractiv și eficient se învață la Shakespeare School, unde engleza are caracter!

Mai multe detalii despre perioadele de desfășurare a cursurilor și despre înscrieri se găsesc pe site-ul www.shakespeare-school.ro, pe paginile dedicate cursurilor de vară pentru copii, adolescenți sau tineri.

Shakespeare School este centrul de învățare a limbii engleze din București, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregătește anual peste 1.800 de copii și tineri (4 - 25 ani).
Cu trei sedii și o istorie de peste 12 ani, Shakespeare School se mândrește cu mii de cursanți care au făcut performanță în limba engleză, în țară și în străinătate, după ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea caldă a profesorilor și măsurarea lunară a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul oferă cursuri anuale pentru fiecare vârstă și nivel de performanță, cursuri de vară cursuri pentru examenele Cambridge și IELTS, cluburi de conversație cu profesor nativ și un program de mentoring pentru părinți.
www.shakespeare-school.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod