SEZONUL 2 AL REALITY SHOW-ULUI #RICHKIDS OF BEVERLY HILLS SE ÎNCHEIE DUMINICĂ, 2 NOIEMBRIE

Sezonul 2 al reality show-ului #RichKids of Beverly Hills se apropie de final. Ultimele două episoade vor fi difuzate numai la E! duminică, 2 noiembrie, de la 22:00 și respectiv 23:00.
În finalul celui de al doilea sezon, în timpul unei excursii în Wyoming, se pare că aerul curat și lipsa semnalului de telefoane mobile îi împing pe tineri să-și discute deschis problemele, inclusiv recentele crize de furie ale lui Jonny. EJ decide să-și facă o intervenție chirurgicală majoră, iar Brendan speră să fie ceva mai relaxat, pentru că că își finalizează procedurile pentru transplantul de păr.
 
Reality show-ul marca E! #RichKids of Beverly Hills urmăreşte poveștile și viețile unor prieteni ce trăiesc în lumea celor extrem de bogaţi şi care au devenit celebri online, postând pe Instagram şi Twitter dovezi ale stilurilor lor de viaţă exagerate: Dorothy Wang, Morgan Stewart, Brendan Fitzpatrick, Roxy Sowlaty și Jonny Drubel.
În sezonul 2, gașca este completată de EJ Johnson, care s-a mutat la Los Angeles şi se alătură prietenilor săi în fabuloasa metropolă care dă pe dinafară de soare, modă şi plastic (atât în chirurgie, cât şi în portofele).

Cine spune că „banii nu aduc fericirea” nu i-a cunoscut pe fermecătorii şi stilaţii „tineri bogaţi din Beverly Hills”. Aceşti băieţi şi fete cu adrese sonore au un stil de viaţă extravagant şi trăiesc într-o lume exclusivistă, în care la 20 şi ceva de ani sunt milionari, înarmaţi cu carduri de credit fabuloase, căţei miniaturali şi o groază de perechi de pantofi Louboutin.

Nu uitați: reality show-ul #RichKids of Beverly Hills, sezonul 2, se încheie duminică, 2 noiembrie, la ora 22:00, numai la E!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod