Secretele gusturilor picante le descoperi la Lidl în Săptămâna Mexicană

De luni, 8 septembrie, la Lidl începe Săptămâna Mexicană. Vino să descoperi gustul autentic al mâncărurilor picante și bucură-te de varietatea de sosuri, condimente și specialități culinare savuroase – alegerile perfecte pentru „una fiesta mexicana”.

Intră în atmosfera petrecerilor tradiționale mexicane cu o porție de chilli con carne (9.99 lei), cu una de file de pui cu sos picant (16.99 lei)  sau cu meniul fajita (9.99 lei). Dă gust picant și aromat mâncării cu mixul de condimente în stil mexican (2.99 lei), cu sosul salsa (6.99 lei) sau cu cel taco (3.99 lei) și pregătește o masă plină de savoare.

Dacă vrei să-ți surprinzi prietenii, pregătește-le tortilla wraps, alegând lipii în stil mexican (4.99) sau lipii cu ardei iute (5.99 lei).

De asemenea, servește-i cu chips&dip fiesta mexicană (14.99 lei) și nu uita să pui pe masă sticlele de tequila gold (34.99 lei) sau lichiorul de scorțișoară cu tequila (19.99 lei). Poți alege și tequila silver cu solniță (36.99 lei).



Pe lângă toate acestea, „la fiesta” ar fi perfectă dacă vei servi chipsuri tortilla (3.99 lei) cu sos dip salsa (4.99 lei), suc iute de roșii (4.49 lei) sau băutură din mere, fructe de cactus şi lime (4.99 lei).

În perioada 8 – 14 septembrie, la Lidl descoperi gustul autentic al mâncărurilor picante din Mexic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod