Schwarzkopf a lansat inovația Nectra Color, prima vopsea permanentă fără amoniac, infuzată cu Nectar Floral & Uleiuri Botanice

Nectra Color este o vopsea permanentă fără amoniac, delicată cu părul, care îngrijește părul, păstrând intensitatea, strălucirea si bogația culorii.

Nectra Color înglobează un sistem optimizat cu conținut de ulei pentru performanță de neegalat în intensitate și strălucire a colorării fără amoniac. În plus, garantează hrănire supremă a părului datorită formulei sale unice cu Nectar Floral & Uleiuri Botanice.


Inovația Nectra promite:

*    Performanță a culorii fără amoniac, de neegalat ca intensitate și strălucire

*    Îngrijire de excepţie & culori luminoase

*    Reflexii radiante ale culorii și bogăție intensă a nuanței

*    Parfum floral divin

*    Acoperire până la 100% a firelor albe


Formula cremoasă a inovației Nectra Color este infuzată cu nectar floral şi uleiuri botanice.

Hrăneşte intens părul, îi oferă reflexii strălucitoare și bogăție intensă a nuanței și îl face mătăsos la atingere. În plus, părul este mult mai ușor de pieptănat și mult mai rezistent (cu până la 90 % mai puțin păr rupt faţă de părul netratat).

Formula fără amoniac este îmbogățită cu uleiuri naturale pentru o culoare fabuloasă, intensă și strălucitoare şi acoperire de până la 100% a firelor albe.

Crema de bază Nectra Color are un parfum placut, fapt ce permite compoziției florale să își deschidă buchetul de arome unice, care înglobeaza câte un strop de esență de zmeură și pere, și o combinație unică de fructe exotice, pentru o experiență senzorială cu adevarat unică.



Balsamul pentru îngrijire și strălucire cu Nectar Floral, ulei din sâmburi de caise și panthenol netezeşte părul după colorare, fixează culoarea şi o protejează împotriva decolorării.



Rezultatul: culori intense, luminoase, pline de strălucire, durabile și un păr cu aspect sănătos și mătăsos.

Nectra Color cu Nectar Floral & Uleiuri Botanice este o experiență a colorării cu adevarat unică pe care părul o va iubi!

Gama Nectra Color oferă 14 nuanțe strălucitoare, de la blond deschis, până la roșcat, nuanțe de şaten și negru.

Preț recomandat : 23,99 lei/ bucata
Mai multe detalii pe www.nectra-color.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod