Sânziana Buruiană se pregătește de nuntă

După cum recent ați aflat, Sânziana Buruiană și iubitul ei Nicolae Zuluf s-au hotărât să se căsătorească! Locația au ales-o deja, aceasta fiind "Jubile the Ballroom", mai ales că data marelui eveniment se apropie cu pași repezi.
Recent, am văzut-o pe Sânzi la un eveniment organizat la restaurantul La Rambla, unde aceasta a dorit să deguste tapas cu gândul că poate îl introduce în meniul de nuntă. Și cum în ultimul timp este destul de norocoasă, acolo era un reprezentant de la Excellence of Beauty ce ținea un discurs despre frumusețe, iar produsele de la Flormar completau evenimentul cum nu se putea mai bine. Persoana potrivită la locul potrivit, am putea spune despre Sânziana, care și-a găsit astfel și profesioniștii ce vor avea grijă de ea la marele eveniment.
 
Printre multele doamne prezente la eveniment, le-am întâlnit și pe Oana Lis, pe cântăreața Francisca dar și pe astrologul Roxana Lușneac.
Sperăm că doamna astrolog ne va ajuta cu o astrogramă despre viitoarea căsnicie a Sânzianei, ca să știm la ce ne așteptăm!
 
Știm însă ce recomandare a primit din partea Mihaelei Buhum, managerul Excellence of Beauty. "Am stat de vorbă cu viitoarea miresică și am aflat cum și-ar dori să fie aranjată în ziua cea mare. Eu i-am recomandat un machiaj de mireasă lejer, mai ales că noaptea este lungă și fața trebuie totuși să respire. Cât despre coafură, eu cred că i-ar trebui ceva ce să îi scoată în evidență părul ei lung și frumos."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod