Samsung te provoacă să îți schimbi stilul de viață

„Big Day Today” este prima aplicația de lifestyle lansată în România de un brand de tehnologie.
Samsung Electronics România este prima companie de tehnologie care lansează în România o aplicație de lifestyle. „Big Day Today powered by S6 edge+” provoacă utilizatorii să își definească stilul de viață urmând 30 de provocări menite să îi ajute să își depășească limitele și să își atingă maximul de performanță, redefinindu-și astfel stilul de viață.

Provocările au fost dezvoltate împreună cu Dana Rogoz, Cori Grămescu, Cristian Onețiu și Vlad Ilicevici.

Dana Rogoz, blogger de fashion și actriță de film și TV le recomandă celor care descarcă aplicația să își găsească noi surse de inspirație în materie de design, fie că vorbim de crearea unei ținute îndrăznețe sau de o operă de artă care să schimbe aerul locuinței.

„Îmi place să descopăr combinații care să demonteze uneori regulile clasice și care să surprindă, tocmai de aceea vă provoc să folosiți aplicația Big Day Today și să vă găsiți surse de inspirație inedite pentru redefinirea stilului de viață”, spune Dana Rogoz.

Urmărind provocările create împreună cu antrenorul de fitness Cori Grămescu, vei putea să îți începi fiecare zi cu un plus de energie și să îți îmbunătățești performanțele sportive, găsind astfel echilibrul necesar redefinirii stilului de viață.

Vlad Ilicevici, director executiv al festivalului de film Anim’est, regizor și producător de film îți arată cum să transpui amintirile în clipuri și fotografii memorabile, care să îți aducă un plus de divertisment.
Samsung Galaxy S6 edge+ este un smartphone multimedia prin definiție și îți oferă posibilități multiple de exprimare, fie că alegi să folosești modul Video Collage sau funcția de live streaming pe Youtube.

Pentru un plus de performanță, îndeplinește provocările propuse de Cristian Onețiu, life coach, antreprenor și autor al cărții „Start în antreprenoriat”. Cristian Onețiu îți propune să îți transformi ideile în acțiuni, să îți planifici eficient ziua și să îți depășești limitele.

Utilizatorii aplicației „Big Day Today powered by S6 edge+” care parcurg cele 30 de provocări pot câștiga, prin tragere la sorți, un smartphone Samsung Galaxy S6 edge+.  Provocările pe care utilizatorii le primesc în fiecare zi aduc un plus de stil, performanță, mișcare și divertisment.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod