Sabaton la Bucuresti: Biletele la oferta s-au epuizat

Pe 27 ianuarie, eroii de la Sabaton alaturi de Delain si Battle Beast vor concerta in Romania in cadrul turneului "Heroes on Tour" care va ajunge si in Turbohalle la Bucuresti.
Organizatorii au oferit fanilor adevarati 100 de bilete la pretul special de 55 de lei care momentan s-au epuizat, asa ca incepand de astazi de la ora 12, veti gasi bilete Acces General la pretul de 65 de lei, pana pe 15 octombrie. Ne bucura vestea, avand in vedere ca mai sunt 7 luni pana la concert !

De asemenea, mai sunt doar 8 bilete la Heroes Circle care pot fi gasite doar pe www.iabilet.ro.

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana etc..

Facebook Event: www.facebook.com/events/302822909877204/

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume.
Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana etc..

Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:

-          55 de lei – Oferta speciala pentru primele 100 de bilete (EPUIZATE)
-          85 de lei – Heroes Circle in fata scenei – mai sunt doar 8 bilete doar pe iabilet.ro si in reteaua IaBilet (UMAN, Perfect Tour, Senia)
-          65 de lei Acces General pana pe 15 octombrie
-          75 de lei Acces General pana pe 15 ianuarie
-          85 de lei Acces General dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare

Sunt puse in vanzare doar 2000 de bilete, dupa epuizarea acestora, concertul va fi declarat Sold Out!

Un eveniment oferit de METALHEAD si Ciuc Premium

Recomandat de ROCK FM, BestMusic, Deezer si Sunete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod