ROUGE NAIL BAR sărbătorește un an de la deschidere

S-a împlinit un an de la deschiderea primului nail bar din capitală, un loc chic unde te poți bucura de servicii de manichiură și pedichiură în atmosfera unui bar urban. Un loc care se transformă cât ai clipi într-un spațiu destinat petrecerilor, în care muzica, produsele de înfrumusețare și cocktail-urile creează o lume în care îți dorești să revii oricând. Acum, cu o nouă gamă de produse pentru îngrijirea unghiilor de la TRIND, dar și cu noi surpize cu aromă de cafea din partea SAECO.
Partea de manichiură găzduiește peste 15  branduri de ojă și produse de îngrijire a pielii, dintre care 8 se află aici în exclusivitate și se bucură de un mare succes. Începând cu luna decembrie Rouge Nail Bar devine distribuitor oficial al gamei TRIND, produse specializate în regenerarea profundă, îngrijirea și răsfățul unghiilor și mâinilor.  Ca și completare a tratamentului personalizat de unghii, ojele TRIND au un tratament special inclus. Cosmeticele olandeze sunt printre cele mai apreciate produse din lume fiind cunoscute sub denumirea de ”doctorii unghiilor”.
Compania a intrat pe piața din Europa în 1988 și s-a extins în America 4 ani mai târziu.
 
Sănătatea și gustul autentic definesc partea de bar, iar Rouge este locul unde culorile fructelor naturale se asortează manichiurii tale. Aici cafeaua de dimineață îți însoțește manichiurile matinale, iar seara te poți răsfăța cu cockatil-uri inedite, șampanie sau un vin bine ales.  Și pentru că fiecare ocazie se sărbătorește în alt stil și cu o cafea diferită, începând cu luna decembrie, partea de bar este completată de aparatul de cafea  SAECO, Grand Baristo.
Legendara pasiune  italiană pentru cafea s-a concretizat în 1985 când Saeco a creat primul espressor automat, brand-ul  continuând să inoveze modalitățile prin care poate oferi o experiență premium în materie de cafea. Barul Rouge își va aștepta clienții de acum cu 16 specialități diferite de cafea, peste 6000 de combinații, totul la o atingere distanță.
 
Rouge Nail Bar caută în continuare să surpindă prin lucuri de care doar aici te poți bucura. Noutățile anului 2013 au fost: mașina de printat unghii, lărgirea gamei de brand-uri și culori, sesiuni de make-up și petreceri tematice de poveste.
 
Din 2014 Rouge Nail Bar va  trece la etapa următoare și, pe langă partea de bar și manichiură, lansează o parte dedicată îngrijirii părului.
Nail Bar-ul  va avea un loc special amenajat de hairstyling.  Astfel, Rouge Nail Bar devine tot ce ți-ai dori de la un loc în care ieși la cafea cu prietenele și aveți părul și manichiură deosebite.
 
În cadrul evenimentului de aniversare au participat și: Rucsandra Hurezeanu, Dana Săvuică, Anca Rusu, Camelia Șucu, Daniela Nane, Roxana Iliescu, Adina Galupa, Mădălina Anea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod