ROUGE NAIL BAR – BARUL DE UNGHII ADORAT DE VEDETE

Camelia Sucu, Malvina, Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Ioana Ginghina, Alexia Talavutis, sau Ana Baniciu din LaLa Band, Cori Gramescu sunt doar cateva dintre vedetele care indragesc si frecventeaza barul de manichiura Rouge Nail Bar.
Rouge Nail Bar  este primul bar de manichiură din Bucureşti. În luna noiembrie 2012, odată cu evenimentul de lansare al “Rouge Nail Bar”, pe piaţa din România a aparut un nou concept de business, "barul de manichiură", un concept de mare succes pe piaţa internaţională.
 
Rouge Nail Bar este mai mult decât o alternativă a saloanelor clasice de cosmetică, este un loc de relaxare sau de socializare intr-un spaţiu avangardist, cu un design chic urban. Arhitecţii primului “bar de unghii” din Bucureşti sunt Corvin Cristian şi Vlad Vieru, cei care au proiectat si designul barului Atelier Mecanic.
 
Rouge Nail Bar este singurul loc din capitala unde starea ta de spirit si felul in care iti petreci timpul sunt la fel de importante ca aspectul unghiilor.
Filozofia Rouge Nail Bar este simpla: trei lucruri de care are nevoie o persoana grabita le va avea simultan, in acelasi loc - un personal atent si prietenos, cocktailuri naturale si o varietate de branduri si culori.
 
Rouge este un loc al timpului frumos, al atentiei pentru detalii si al bauturilor delicioase, situat pe Calea Floreasca, nr 133-137.
 
Pe scurt, lucrurile cu care va surprinde Rouge Nail Bar:
 - servicii de manichiura si pedichiura realizate de un personal profesionist si bine trainuit care ofera solutii personalizate si specifice fiecarui tip de unghie (modalitatea de aplicare a ojei semipermanente si unghiile tehnice reprezinta unul dintre atuu-urile noastre)
 - cele mai bune produse de ingrijire pentru unghii impecabile si maini frumoase,
 - branduri si culori pentru lacurile de unghii in ton cu ultimele tendinte de la Hollywood
 - masina de printat unghii ce face ca cea mai complicata imagine sa poata fi printata pe o unghie sau pe degetele unei maini
 - sesiuni si seminarii de make-up astfel incat fiecare clienta sa se simta cu adevarat frumoasa pana in varful unghiilor
 - nu in ultimul rand petreceri tematice pentru clienti si prieteni.
 
http://www.facebook.com/RougeNailBarBucharest
http://www.rougenailbar.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod