Retro Future În Pod la Historia

Hai să ne veselim într-o seară de 7 noiembrie, cu trupa Retro Future, În Pod la Historia! Vor cânta cu artă și zvâc vineri, de la ora 20.00, până târziu în noapte…
Se prezintă singuri, în rândurile de mai jos, în cazul în care nu le cunoașteți muzica… Cântă și compun într-o manieră aparte, iar asta îi face cu adevărat speciali!

“Retro Future s-a afișat în muzica românească în anul  2008, din dorința  de a ne desprinde de clișeele impuse de industria muzicală autohtonă. Într-un peisaj deja suprasaturat de trupe tonomat, am ales să nu folosim rețete sigure și să nu căutăm scurtături. Cum niciunul dintre noi, cu sau fără experiență pe scenă, nu mai abordase stiluri ca jazz, swing, ragtime sau gospel, ne-am spus – de ce nu? De atunci combinăm orice stil nou sau vechi, și dăm viață oricărei piese de acum zece sau o sută de ani, făcând-o să sune ca și cum ar fi fost scrisă ieri.
Cântăm și compunem într-o manieră aparte, învățăm permanent, ne simțim și îi facem pe ceilalți să se simtă bine. De ceva vreme am decis să intrăm în studio, unde lucrăm la primul album Retro Future, pe care sperăm să îl lansăm cât mai curând”
, spun membrii trupei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod