REGINA MUZICII DISCO - IN PRIMUL CONCERT CU BAND LA SALA PALATULUI DIN BUCURESTI

SANDRA va da intalnire pe 5 decembrie si va promite o seara de neuitat!

Nu putini sunt cei ale caror fantasme erau alimentate in anii 80 sau 90 de vocea languroasa si imaginea senzuala a SANDREI.

Au trecut anii dar, dintr-un motiv sau altul, intalnirea cu cea care continua sa fascineze nu s-a putut materializa pe meleagurile noastre asa cum ar fi meritat si artista si publicul ei.

Iata ca sfarsitul acestui an o aduce alaturi de super-grupul sau de muzicieni (selectati din intreaga lume) intr-un concert de 90 de minute  in seria de spectacole  ORIGINAL LEGENDS IN CONCERT conceputa si oferita de  Christian Raetscher prin GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT.

Biletele s-au pus deja in vanzare in reteaua EVENTIM (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului si prin www.eventim.ro)

Pretul biletelor : 500 lei (categoria VIP – care include meat & great cu artistii), 300, 200 si 100 lei

Sa ne pregatim pentru un eveniment de  colectie!



Sandra Ann Lauer ( cu numele de scena simplu : SANDRA) a fost  numita nu o data „regina muzicii pop -dance ”  a  anilor  1980 si 1990.

Renumele  i-a fost adus nu doar de  succesul (mai ales) european de top pe care l-au cunoscut piesele compuse si produse de fostul ei sot , romanul Michael Cretu (I'll Never Be , Maria Magdalena ,In the Heat of the Night, Everlasting Love ,Secret Land ,Hiroshima, Don't Be Aggressive )  dar  fericitei primiri de catre critici a albumelor sale” Into a Secret Land” (1988) si „Close to Seven „(1992).

Inaintea carierei solo recunoscute acum pe intreg mapamondul ,  SANDRA a fost vocea principala a Trio-ul disco feminin ARABESQUE care a cunoscut faima cu precadere in Japonia si Rusia.

Dupa cum, intre 1990 si 2001,  tot ea a fost fascinanta voce a proiectului ENIGMA (cu  10 hituri in Top-urile din  SUA si UK) .

Paradoxal, desi si-a cultivat in toti acesti ani statutul de star,  SANDRA  ramane una dintre interpretele cele mai ...populare ale continentului european  si nu o data a depasit vanzarile realizate de Madonna in anumite tari ale lumii.

Cu peste  30 milioane albume vandute, SANDRA si-a castigat destul de confortabil pozitia fruntasa  in randul femeilor de succes din Germania.

Cand incepi sa studiezi baletul clasic la 5 ani si chitara la 10, chiar daca esti tentat sau obligat sa iti iei cativa ani de pauza in cariera , realizezi ca nu poti  sta departe de scena sau studio.

Asa se explica experimentele muzicale ale SANDREI ulterioare despartirii de Michael Cretu : The Art of Love (2007 ) - care contine compozitii proprii intre care se remarca  "The Way I Am" si „All you are zombie” ,  Back to Life ( 2009)  -  un album cu influente  Latin pop, dance si  R&B  din care se bucura de succes piesele  "In a Heartbeat"  si "The Night Is Still Young" ( ultima realizata in duet cu  Thomas Anders de la  Modern Talking) si  Stay in Touch (2012) - pe care il considera „cel mai aproape de ceea ce simtea cand s-a apucat de cantat, la finalul anilor 70”.

O selectie  a succeselor din toate aceste perioade  va fi prezentata  de SANDRA & BAND la Sala Palatului din Bucuresti in concertul  din 5 decembrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod