Recomandare de city-break: André Rieu, concert unic la Maastricht

An de an, Maastricht devine neîncăpător în luna iulie, iar motivul este unul singur: cel mai de seamă locuitor al orașului - Andre Rieu - revine în locul natal pentru o serie de concerte în

An de an, Maastricht devine neîncăpător în luna iulie, iar motivul este unul singur: cel mai de seamă locuitor al orașului - Andre Rieu - revine în locul natal pentru o serie de concerte în aer liber, în piața centrală din Maastricht.

concert andre rieu la maastricht

Această serie de concerte, ce în 2014 cuprinde nu mai puțin de opt evenimente în perioadă 04-20 iulie, sunt considerate cele mai frumoase reprezentații ale violonistului olandez, atmosferă din timpul spectacolului fiind una senzațională, după cum o descriu absolut toți cei care au avut norocul și inspirația să călătorească până în micuțul orășel din sudul Olandei.

Chiar dacă distanța este una considerabilă, sunt tot mai mulți iubitori ai muzicii lui Andre Rieu din România care aleg să vizioneze live cel mai frumos dintre spectacolele artistului.

Pe Iabilet.ro va puteți rezerva biletul la concert, alături de un pachet tip city-break, ce include două nopți de cazare la hotel de 4* cu mic dejun inclus.

Detalii aici.

Pe lângă concertul de pe 4 iulie din Maastricht, pe Iabilet.ro mai găsiți pachete pentru concertele pe care Andre Rieu la va susține la Viena (29 mai) și Budapesta (31 mai).

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod