Radio Killer lansează videoclipul piesei “It Hurts Like Hell"

“It Hurts Like Hell”, cel mai recent single al celor de la Radio Killer, produs în studiourile HaHaHa Production, se bucură acum de o reprezentare vizuală de excepție, realizată cu ajutorul camerelor dirijate de Khaled Mokhtar.

Cadrele rupte parcă din povești au fost filmate la Palatul Cantacuzino din Floreștii de Prahova, cunoscut și sub numele de Micul Trianon. Un personaj aparte care s-a alăturat lui Lee Heart și Paul Damixie a fost Iggy, o iguană simpatică foc, care s-a simțit foarte bine pe platourile de filmare. Le mulțumim, pe această cale, celor de la Animax care ne-au pus la dispoziție serviciile lui Iggy.

“<<It Hurts Like Hell>> este o poveste despre suferință, acceptare și evoluție.

Asta am încercat să transmitem și în videoclipul piesei, echilibrul între fericire și tristețe, între Rai și Iad, între iubire și ură și drumul pe care toți îl parcurgem până ajungem la împlinire. Este primul videoclip la care colaborăm cu Khaled și suntem foarte încantați de ceea a ieșit.”, au declarat cei de la Radio Killer.

Radio Killer este primul proiect muzical din România care a fost inclus în playlistul BBC Radio One, fiind printre puținii artiști români care continuă să facă senzație în afara țării.
“It Hurts Like Hell” se ascultă deja la posturile de radio și în cluburile din Polonia, Spania și Rusia.

Noul single Radio Killer – “It Hurts Like Hell” - va fi inclus, alături de alte hituri ale proiectului, pe albumul pe care urmează să îl lanseze foarte curând.

Pentru a vedea videoclipul piesei „It Hurts Like Hell”, click aici: https://youtu.be/5m7awyUGIqw.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod