Profetul Kevin Tran din Supernatural vine la East European Comic Con

Actorul Osric Chau, cunoscut pentru rolul lui Kevin Tran din serialul de succes “Supernatural”, se alătură lui Manu Bennet (cunoscut pentru rolul lui Crixus din Spartacus) și lui Kristain Nairn (Hodor din Game of Thrones) în cadrul celui mai mare eveniment de acest gen din estul Europei, East European Comic Con.
Osric Chau s-a născut în Canada, trăsăturile sale asiatice datorându-se tatălui originar din Hong Kong și mamei malaysiene. Încă de mic a fost foarte dedicat artelor marțiale, primul său rol principal fiind cel al lui David Carradine din filmul “Kung Fu Killer”.

Osric a jucat în blockbuster-ul ”2012” interpretându-l pe călugărul tibetan Nima, iar mai apoi a apărut și în remake-ul chinez  realizat după “What Woman Want”, dar și în “Man with the Iron Fists”, unde a jucat alături de Russel Crowe și Lucy Liu.

Pe micul ecran, Osric a fost mai întâi “Leon” în “Mister French Taste”, însă succesul cel mai însemnat l-a înregistrat “în pielea” profetului Kevin Tran într-unul dintre cele mai populare seriale TV, “Supernatural”.

Carismatic, amuzant și tare prietenos, Osric abia așteaptă întâlnirea cu fanii săi din România,  mai ales după primirea extraordinară pe care aceștia i-au oferit-o actorului din același serial, Mark Sheppard, la ediția de anul trecut.

În perioada 8-10 mai, Romexpo se transformă într-o lume magică, a serialelor, filmelor, jocurilor video, unde bariera dintre fani și actori internaționali, artiști grafici  sau celebrități din mediul online se ridică, oferind un cadru unic pentru interacțiuni directe și pentru amintiri de neuitat.

Aleea artiștilor, zona de gaming și de boardgames, recuzita de film, 4 actori, 3 scene (una principală, una destinată discuțiior cu artiști și creatori de content pe YouTube și una de competiții de gaming) sunt câteva dintre atracțiile pregătite de organizatori.

Biletele pot fi achiziționate  din rețelele Eventim și My Ticket la prețul de 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.


East European Comic Con se va desfășura la Romexpo în perioada 8-10 mai și este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod