PROFESSIONAL BRANDS LANSEAZA DIVIZIA DE COSMETICE PROFESIONALE SKIN CARE & SPA

Professional Brands Marketing & Distribution isi extinde aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE & SPA. Cu aceasta ocazie va fi inaugurat The Skin Training Center, un centru de excelenta care ofera esteticienilor programe educationale la standarde internationale, seminarii si traininguri de perfectionare. Primele branduri incluse in portofoliul acestei divizii sunt  REPÊCHAGE si RICA, doua branduri profesionale recunoscute la nivel international pentru rolul pe care il au in evolutia industriei cosmetice.

Professional Brands Marketing & Distribution este liderul pe piata profesionala de ingrijire a parului din Romania, avand un istoric de 20 de ani.

20 de ani dedicati frumusetii si stilului, 20 de ani de excelenta si profesionalism, 20 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusete alaturi de renumitele branduri profesionale pentru par: WELLA Professionals, LONDA Professional, System Professional, SEBASTIAN Professional si NIOXIN.

REPÊCHAGE este un brand de cosmetice profesionale de top din S.U.A.  Produsele integreaza unele dintre cele mai inovatoare tehnici si formule patentate. Ingredientul cheie il constituie algele marine. FOUR LAYER FACIAL® este tratamentul semnatura al brandului. Acesta presupune aplicarea de straturi succesive de masca pe baza de alge marine si masca minerala cu rol d e intinerire, tonifiere si fermitate.

De asemenea, REPÊCHAGE promoveaza un concept original denumit FACIAL BAR, prin care tratamentele de cosmetica patrund in salonul de coafura. Acestea sunt tratamente profesionale expres care dureaza aproximativ 30 de minute sau chiar mai putin si pot fi facute simultan cu alte servicii in salon. De exemplu, atunci cand astepti sa actioneze vopseaua sau un tratament de ingrijire intens pentru par poti beneficia si de un tratament expres pentru revigorarea tenului, FACIAL BAR. La plecarea din salon, esteticianul iti poate oferi si un make-up natural marca REPÊCHAGE.

RICA promoveaza un sistem avansat de epilare oferind solutii profesionale complete pentru serviciul de epilare din salon: ceara naturala, produse care se aplica inainte si dupa epilare, precum si accesorii si echipamente profesionale.

RICA a fost infiintata in 1994 pe coasta de rasarit a Siciliei  pentru a fructifica resursele naturale ale insulei.  RICA a venit cu o abordare noua inca de la inceput,  pozitionand produsele din ceara in segmentul produselor cosmetice; un concept foarte diferit de ceea ce exista pe piata.

Acest lucru a condus la crearea unei formule unice, patentate, care include uleiuri vegetale hranitoare specifice, Titanium Dioxide, Glyceryl Rosinate, ZincOxide si ceara de albine, care, impreuna, formeaza o ceara cu o performanta superioara, ce confera clientilor o experienta mult mai placuta si, în acelasi timp, mai putin dureroasa.

Fiecare ingredient a fost ales pentru efectele benefice pe care le are asupra pielii.

1 din 6

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod