Primul serviciu de delivery cu mȃncare jamaicană se lansează în Bucureşti

Brandul de mancare jamaicana Jamal, o initiativa gastronomica unica in Romania, se lanseaza astazi in capitala. Jamal le ofera bucurestenilor o varietate de preparate culinare care redau aromele bucatariei jamaicane, disponibile exclusiv la www.jamalfood.ro. Jamal este un proiect antreprenorial cu capital 100% romanesc si acopera o zona neexploatata pana acum a segmentului de livrari de pe piata locala.

“În acest moment, conform datelornoastre, există doar cȃteva restaurante jamaicane în Europa şi prea puţine în partea de est. Astfel, ne-am propus să fim pionieri în domeniu şi să aducem înRomânia savuroasa bucătărie jamaicană. Românii sunt întotdeauna amatori de mâncare bună, iar Jamal îi va suprinde plăcut prin diversitatea condimentelor, creativitatea preparatelor şi gustul autentic jamaican”, susţine Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

Jamal este un proiect antreprenorial uni cînţară, ce completează diversitatea de opţiuni culinare printr-un concept gastronomic nou – bucătăria jamaicană.

Jamal îşi propune să devină în scurt timp un furnizor de referinţă printre specialităţile prezente în capitală şi să ocupe un loc de top în segmentul de livrări albucătăriilor cu specific internaţional.



Bucătăria jamaicană, unică în lume datorită combinaţiilor inedite de condimente şi ingrediente, are o tradiţie îndelungată, puternic influenţată de diversitatea coloniştilor care au locuit pe insulă de-a lungul secolelor.Urmând cu stricteţe reţetele autentice jamaicane şi ingredientele folosite de bucătariile insulei, Jamal deschide un nou univers culinar în Bucureşti.

“Sloganul utilizat de Jamal în campania sa de lansare este “Dealerul tău de mâncare şi chill”.

Folosind acest joc de cuvinte într-o notă plină de umor, Jamal vrea să transpună spiritul liber al Jamaicăi în fiecare porţie de mâncare servită, care să impresioneze prin originalitate,nonconformismul mixurilor şi aromele exotice nemaiîntâlnite. De aceea, suntem siguri că preparatele jamaicane vor ajunge rapid unele dintre cele mai frecvente alegeri ale bucureştenilor”,completează Cristina Norocel.



Jamal include in meniu unele dintre cele mai populare feluri de mancare consumate de jamaicani, printre care specialitatile de patiserie numite “patties”, cu pui sau vita, supa de mango cu creveti, preparatele in sos jerk sau curry, orezul cu fasole rosie si rum cake-ul.

Momentan, preparatele Jamal sunt disponibile doar prin livrareînBucureşti.

Site-ul www.jamalfood.ro oferă şi meniuri complete pentru masa de prȃnz, la preţuri speciale, personalizate pentru a răspunde tuturor preferinţelor.

În prima săptămână de la lansare, până pe 12noiembrie, Jamal le oferă tuturor clienților un desert special la prima comandă.

Jamal, dealerul tău de mâncare şi chill!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod