Primul eveniment LEGO® Chima din România, în AFI Palace Cotroceni


AFI Palace Cotroceni îi aşteaptă pe cei mici la primul eveniment de construcţie LEGO® Chima din România. Acesta se va desfăşura în perioadele 29–31 august şi 6-7 septembrie 2014.
In cadrul acestui eveniment, lumea fantastica din mult iubitul serial LEGO pentru TV „Legendele din Chima” este adusă mai aproape de cei mici.

Toţi copiii care vor vor trece pragul AFI Palace Cotroceni in următoarele două weekend-uri, vor putea construi ţinutul de foc şi gheaţă din Legendele din Chima, iar cei mici cu vârsta de până la 5 ani se vor putea distra în piscina creativităţii LEGO® DUPLO. Mai mult decât atât, fetiţele vor putea realiza construcţii din cele mai noi seturi de la LEGO® FRIENDS.

În plus, cei mici vor intra automat în competiţia LEGO® Chima şi vor putea câştiga premii instant. Evenimentul va avea loc lângă patinoar şi se va desfăşura în intervalul 12:00-20:00.

Vara aceasta, toată lumea merge la AFI!

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.


Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod