Primăvara selfie-urilor începe cu Huawei

Dacă anul 2014 a fost anul selfie-urilor, 2015 este cu siguranță anul selfie-urilor perfecte! Utilizatorii au cerințe din ce în ce mai ridicate în ceea ce privește camerele foto frontale ale smartphone-urilor lor, iar Huawei vine în întâmpinarea acestora cu modele de top, precum Huawei Ascend P7.

Dotat cu una din cele mai bune camere frontale din industrie, Huawei Ascend P7 le oferă utilizatorilor șansa de a realiza imagini de tip selfie clare și expresive.

În plus, multiplele opțiuni de editare foto, încă dinainte de a realiza fotografia, și caseta de previzualizare a imaginii, transformă smartphone-ul într-un “must have” în materie de tehnologie.

În primăvara aceasta, Huawei le oferă clienților un motiv în plus să își facă selfie-uri cu un smartphone nou: vouchere cadou în rețeaua magazinelor Sephora.

Astfel, utilizatorii care achiziționează un smartphone Huawei Ascend P7 sau Ascend G6 din magazinele selelecționate Germanos*, vor primi un voucher în valoare de 200 ron, respectiv 100 ron, pentru orice fel de cumpărături în magazinele Sephora.


*Promoție valabilă în perioada 12 februarie – 17 martie 2015.

Pentru Regulamentul complet al promoției vă rugăm să consultați pagina de Facebook Huawei Romania.

Huawei Ascend P7 oferă o rezistență îmbunătățită pentru utilizarea zilnică datorită finisajelor cu Corning® Gorilla® Glass 3. Modelul se distinge printr-un aspect metalic și sofisticat obținut printr-un tratament în șapte straturi al suprafeței din spate.

Huawei Ascend P7 este dotat cu un procesor quad-core, incorporeaza tehnologia 4G și are două camere foto: cea principală, de 13MP și cea frontală, de 8MP.

Fotografiile de tip selfie vor putea fi realizate mult mai simplu și ușor datorită camerei frontale de 8 MP care vine cu o funcție panoramică pentru momentele în care mai mulți prieteni vor să apară în cadru și cu 10 nivele de retuș auto al feței în Beauty mode.

Utilizatorii pot deasemenea urmări un clip video de tip selfie folosind redarea video 1080p HD.

Huawei Ascend P7 asigură imagini perfecte de fiecare dată datorită funcției inovatoare tip oglindă și a casetei de preview pentru imaginile de tip selfie.

Bateria rezistentă de 2500 mAh și tehnologia propietară de reducere a consumului bateriei permit utilizarea telefonului pentru o perioadă îndelungată.

Mai mult, modul Super power-saving face ca smartphone-ul să foloseasca bateria rămasă cât mai potrivit atunci când aceasta ajunge la nivelul de 10% sau mai puțin, pentru a mai rezista încă 24 ore în standby.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod