Prima scoala de dans international Arthur Murray s-a deschis in Bucuresti

In weekendul trecut a avut loc deschiderea oficiala a primului studio de dans Arthur Murray din Romania, in cadrul unui eveniment spectaculos in care dansul a fost imbinat cu socializarea si buna dispozitie. La eveniment au participat persoane publice, vedete din media si showbiz, reprezentanti ai Ambasadei SUA, Presedintele Arthur Murray International, alaturi de reprezentantii Arthur Murray Romania si primii clienti ai scolii.
Evenimentul, ce a avut loc la studioul de dans Arthur Murray din Bucuresti, str. Nicolae Caramfil nr. 87, a marcat adaugarea Romaniei pe harta celor 23 de tari in care brandul Arthur Murray era prezent si reprezinta un moment istoric pentru brandul cu o istorie de peste 102 ani.  Spectacolul de dans care a uimit invitatii la eveniment a cuprins momente de dans popular, urmate de un tango in care si-a facut aparitia Dracula, care a facut victime in randul dansatorilor. Dupa ce au fost muscate de vampirul simbol national, victimele s-au trezit la viata si au reprodus dansul din videoclipul piesei Thriller a lui Michael Jackson.

Arthur Murray din Bucuresti este un spatiu premium, pentru oameni care isi doresc sa invete sa danseze intr-un mod distractiv, rapid si usor.
Sistemul Arthur Murray este unic in lume si recunoscut pentru capacitatea sa de a face dansul placut, o forma de relaxare si sursa de buna dispozitie si socializare.

Arthur Murray este cea mai extinsa retea de studouri de dans din lume, ai carei instructori se bucura de recunoastere nu doar prin premii in concursurile internationale de dans, ci si pe platourile de filmare, acestia semnand coregrafii celebre precum cele din Dirty Dancing, Scent of a Woman sau Beauty and the Beast.

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu studiouri deschise in Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa si Australia.  Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.   Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod