Premiera spectacolului UMBRE la Teatrul Excelsior

Teatrul EXCELSIOR prezintă duminică, 20 martie, de la ora 20.00, la Sala Studio, premiera spectacolului UMBRE. UN STUDIU - după Jocul de-a teatrul de Georgiana Barcan și Umbre de Ilinca-Anamaria Prisăcariu, Regia artistică - Horia Suru.
Ce se întâmplă atunci când rolul tău poate fi preluat de altcineva? Și ce se poate întâmpla dacă noul interpret este cel mai puțin probabil să fie potrivit pentru rolul care i se propune. Un călău, o victimă și un sistem care trebuie învins. Un condamnat şi un călău. Un copil şi o mamă. Multe întrebări, multe răspunsuri posibile. Raporturile se schimbă. Lumina circulă, tu stai pe loc. Jocul este controlat de cineva din exterior şi nu are finalitate.

Spectacolul este format din două părți: Jocul de-a teatrul - piesa câștigătoare a Concursului de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA 2015 și Umbre, o completare care amplifică sentimentul de manipulare, marasmul întunericului, dar care lasă, totuși, să se întrevadă o rază de speranță.

Paradoxal, pentru a ieşi la lumină trebuie să ieşi din lumină...
condiţia este să ştii foarte bine ce vrei să vezi. Iar pentru asta e nevoie de curaj.


DISTRIBUȚIA:

Călăul – Marian Rădulescu

Condamnatul – Oliver Toderiță

Mama – Isabela Neamțu

Copiii – Daniel Cosmin Țâcu

Sara Maria Ghimpu


Regia artistică - Horia Suru

Scenografia - Horia Suru

Video & Sound design - Luca Achim

Light design - Adrian Neculce

Durata spectacolului: 50 min.

Categorie de vărstă: 12 +
 

Detalii şi noutăţi despre spectacolele şi programele Teatrului EXCELSIOR sunt disponibile pe Facebook şi pe site-ul http://www.teatrul-excelsior.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod