Pregateste-te de festival si traieste experienta B'ESTFEST

Maine incepe B’ESTFEST Summer Camp 2013 si cum anul acesta festivalul implineste sapte ani, organizatorii ii vor sarbatori si prin lansarea compilatiei B’ESTFEST Vol. 2! Asa cum si-a obisnuit fanii de-a lungul anilor, si de aceasta data B’ESTFEST promite trei zile si trei nopti de experienta, libertate totala si distractie pana la orele diminetii!
Accesul in zona de eveniment se va face vineri incepand cu ora 17:00, urmand ca in celelalte doua zile portile sa se deschida la ora 16:00, concertele fiind programate sa inceapa dupa ora 18:00. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari.

Pentru a intra in atmosfera de festival publicului iubitor de muzica nu ii va putea lipsi din rucsac compilatia 'B'ESTFEST Vol.2'. Nume ca Texas, Nas, Grimus, Les Elephants Bizarres, Vama, Selah Sue si multi altii va dau intalnire pe acelasi album ce va va ajuta sa intrati in „festival mood” in timp ce vizitati zonele de Arts&Crafts, Bazaar sau Sport ale festivalului. Aici va asteapta expozitii cu fotografii realizate in diferite colturi ale lumii, spectacole de teatru, workshop-uri de taiko, jocuri video, constructii de iurte, colectii de carti sau teatru senzorial, dar si magazine de unde se vor putea achizitiona accesorii hand made, creatii originale, vintage sau urban wear, articole pentru camping, hamace, CD-uri sau vinyl-uri cu muzica.

Iar daca in public se gasesc si iubitori ai adrenalinei, pe langa competitia Dirt On Fire desfasurata de burn, amatorii de sporturi in aer liber se vor putea delecta cu diferite activitati pana la inceperea concertelor: de la human bowling, la aerotrim si slackline, plus competitii de frisbee sau baschet desfasurate pe terenurile aduse de Sport Arena.

Compilatia B’ESTFEST Vol.
2 este un „must have” pentru publicul de festival, piesele alese pentru acest album fiind unele dintre cele mai bune auzite pe scenele principale ale B’ESTFEST Summer Camp, de-a lungul anilor, dar si avanpremiere pentru ce se va auzi in acest an (Nas, Texas etc).

Aceasta va putea fi achizitionata pe durata festivalului, din zona de Bazaar, urmand ca de saptamana viitoare sa fie disponibila in benzinariile din intreaga tara, la un pret special.
Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie si include pe afis nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker alaturi de multi altii!

Bilete

Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (199 RON), biletele pentru o singura zi (99 RON) si voucherele de camping (40 RON) sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu, precum si la casa de bilete amenajata la intrarea in spatiul de festival. Accesul copiilor sub 14 ani este gratuit.

Program

Accesul in zona de eveniment se va face vineri incepand cu ora 17:00, urmand ca in celelalte doua zile portile sa se deschida la ora 16:00, concertele fiind programate sa inceapa dupa ora 18:00. Programul artistilor pe zile, ore, scene este disponibil pe site-ul oficial www.bestfest.ro.

Acces

Accesul in zona de festival se va face numai in baza abonamentelor si a biletelor valide, accesul in camping fiind permis in baza voucher-ului de campare.
Posesorii de abonamente vor primi o bratara la intrarea in festival ce va trebui pastrata pe toata durata evenimentului si care va permite intrarea si iesirea din B’ESTFEST Park ori de cate ori posesorul acesteia va avea nevoie.

Posesorii biletelor de o zi vor avea acces o singura data in spatiul de festival insa, la nevoie, acestia vor putea achizitiona un “upgrade”, respectiv o bratara care sa-le permita iesirea si revenirea in spatiul de  festival, de mai multe ori in aceeasi zi. Bratarile de o zi vor fi disponibile in interiorul festivalului, la Infopoint, pretul unui upgrade fiind de 20 de lei.

In zona de festival nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In zona de Food Court vor exista nenumarate restaurante cu specific indian, italian, turcesc, romanesc etc., plus clatite la discretie, tot pe baza de jetoane.

In camping este permis accesul cu bauturi si alimente in cantitati limitate, detalii fiind disponibile in conditiile generale afisate pe www.bestfest.ro.
Spectatorii care detin abonament si / sau voucher de camping vor primi o bratara in momentul accesului pe care trebuie sa o pastreze la mana pe toata durata festivalului.

Transport

Transportul catre festival se va putea face cu masina personala, bicicleta sau motocicleta din dotare, la intrarea in spatiul de festival fiind amenajate doua parcari extrem de generoase, una gratuita, una cu plata. Pietonii vor avea la dispozitie microbuzul 445, ce poate fi luat de la statia de Metrou Pipera, precum si cursa speciala RATB care va circula tur si retur de la Charles de Gaulle (breteaua din fata parcului Herestrau) pana la B’ESTFEST Park, incepand cu ora 16:30 vineri, si 16:00 in zilele de sambata si duminica, pana la 6 dimineata.

Cursa va circula in regim de expres, biletul fiind de 3.5 lei pe calatorie. Nu este de neglijat nici sistemul car pooling, cu alte cuvinte, persoanele care merg in aceeasi directie pot alege sa imparta aceeasi masina in sistem carpooling (www.4inmasina.ro ).

Taxi Meridian este partener oficial al festivalului pentru aceasta editie, astfel incat taximentre vor fi disponibile atat pentru cursele catre B’ESTFEST Park prin comanda directa la dispecerat (021 9444), cat si la plecare, pentru cursele catre Bucuresti, o parcare speciala pentru ele fiind disponibila chiar la intrarea in festival.

Camping

Cei care vor sa traiasca pe deplin experienta B’ESTFEST Summer Camp, bucurandu-se de cele trei zile si trei nopti de concerte si distractie, o pot face si in acest an cazandu-se in campingul B’ESTFEST Park, aproape de zona de party-uri.

Echipa Military Trend va fi si in acest an principalul furnizor de echipamente pentru camping, aceasta fiind disponibila pe toata durata festivalului, inclusiv pentru interventii tehnice in amenajarea corturilor.
Mai mult decat atat, cei care se vor hotari peste noapte sa ramana in campingul B’ESTFEST, vor putea inchiria pe loc un cort deja montat, “la cheie”. Acestea vor fi de doua persoane si vor costa 50 de lei (pentru toate cele 3 zile de festival), putand fi “mobilate”, la alegere, cu unul sau doua izoprene pentru 15 lei bucata, mai multe detalii fiind disponibile la Infopoint, in incinta festivalului.

Accesul in camping se va face numai pe baza voucherului de camping, mai multe informatii despre conditiile generale si regulamentul in camping putand fi accesate pe site, www.bestfest.ro.

Mau multe detalii si informatii se regasesc atat pe site-ul bestfest.ro, cat si pe pagina oficiala de facebook, Bestfest Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod