Poveste de vara la Muzeul Taranului Roman!

Într-o bună zi, o tânără corporatistă decide să își creeze propriile reguli de viață, după sufletul ei. Cu riscul de a-și pierde job-ul, iubitul si... Continuarea va fi prezentată într-o „Poveste de vară” chiar in seara Solstitiului de vara – pe 21 iunie 2014, de la ora 21, la Clubul Taranului din Bucuresti, intr-un happening multimedia.
Alicia Keys si Michael Bubble - pe ecranul video , A.G. Billig si cuvintele ei mestesugite – pe canapeaua de langa noi,  Fernando Mihalache si acordeonul cu care i-a vrăjit pe spectatorii Festivalui „George Enescu” – intr-un colt, Cosmin Stamatoiu si Catinca Stana de la Clubul - școala de tango argentinian „TangoTangent” -  pe scenă.

Impreuna creează  ...4 USI (sau modalitati de expresie)  spre „Povestea de vară”.  Un happening care imbina comunicarea verbala cu miscarea scenica, muzica live si proiectiile video pentru a realiza Povestea.

Povestea mea, povestea ta, povestea oricui hotărăste să aibă încredere în glasul lăuntric al inimii si să îl urmeze,  transformandu-si  gusturile în surse de inspiratie.

„Ideea de a urca pe scenă si de a-mi prezenta textul ca un actor a încoltit atunci când am văzut-o pe Stefanie Preissner intrepretându-si propriul text, „Solpadeine is my boyfriend”, în cadrul festivalului „Scrie despre tine!”.
M-am gândit că situatia în care se găseste industria editorială din România - tendinta editurilor mari de a merge la sigur, publicând doar autori consacrati, numărul mic de cititori, lipsa unui public pentru serile clasice de lectură, atât de populare în Vest, poate fi transformată într-un avantaj. Asa am creat actoautorul, scriitorul care nu se sfieste să fie sincer până la capăt, interactionează cu publicul în mod direct, exprimându-si emotiile si trăirile din textul scris printr-un joc scenic.
Fără a mai vorbi de faptul că fiecare astfel de happening îi dă ocazia autorului să recreeze textul de fiecare dată când îl pune în scenă”
– spune protagonista.

Nu este prima dată când A.G. Billig se reinventează si se abate de la cărările bătătorite. Autoarea a fost jurnalist, DJ la radio, prezentator si realizator de emisiuni TV, redactor sef la reviste glossy, Specialist PR, iar la sfârsitul anului 2012 a devenit prima scriitoare din România care si-a făcut debutul literar la nivel international, cu eBook-ul de proză scurtă „Four Doors and Other Stories”, publicat de editura britanică MP Publishing.

Publicul prezent la evenimentul din 21 iunie la Clubul Taranului va putea  achizitiona si cartea cu autograful protagonistei.

Biletele costa 30 de lei si au fost puse déjà in vanzare prin reteaua www.bilete.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod