„Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”: au început filmările în Australia pentru cel de-al cincilea film din seria produsă de Disney/Jerry Bruckheimer

Johnny Depp se reîntoarce în rolul emblematic al Căpitanului Jack Sparrow, pentru care a fost nominalizat la Oscar în 2004.
În luna februarie 2015 a început în Queensland, Australia, producţia aventurii pline de umor „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, regizată de Espen Sandberg & Joachim Rønning. Pelicula reprezintă cel de-al cincilea film din franciza blockbuster inspirată de Parcurile Tematice Disney, care a obţinut 3,7 miliarde de dolari la box-office-ul internaţional. „Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales” va fi filmat în totalitate în Studiourile Village Roadshow şi în locaţii din Queensland, Australia.


Aruncat într-o aventură cu totul nouă, ghinionistul Căpitan Jack Sparrow constată că vântul nenorocului bate chiar mai puternic când fantomele mortale ale piraţilor, conduse de vechiul său duşman, înspăimântătorul Căpitan Salazar (Javier Bardem), scapă din Triunghiul Diavolului, fiind hotărâţi să ucidă fiecare pirat de pe mare... inclusiv pe el. Singura speranţă de supravieţuire a Căpitanului Jack stă în căutarea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, care îi conferă posesorului său control total asupra mărilor.


„Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” va avea premiera pe 7 iulie 2017 şi va fi distribuit în ţara noastră de Forum Film România.


Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani.
În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod