Pipera Plaza, cel mai nou Proiect Comercial din Bucuresti, se pregateste de deschidere

Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, una din cele mai mari companii imobiliare din Europa Centrala si de Est, specializată pe dezvoltare imobiliară comercială, anunță lansarea unui nou proiect comercial, Pipera Plaza. Proiectul dezvoltat în locul fostei piețe Pipera se desfășoară în două etape. În prima etapă finalizată în luna mai 2015, se vor da în folosință 7500 mp, urmând ca în toamna aceasta suprafață să se dubleze.
O combinație între strip mall și galerie comercială, proiectul a atras deja atenția atât brandurilor internaționale - Starbucks, Lidl, Sportisimo, Takko, Pepco sau Jysk - cât și brandurilor românești: Wine Republic, Salad Box, CTS Corner, Dinner Food, FarmaVital, Tip Top, 5ASEC, Pizza Bonita sau Cataleya care au închiriat spații în viitorul centru commercial.

Starbucks inaugurează în Pipera Plaza cea mai mare cafenea din România, alături de Lidl si Jysk care au ales să lanseze aici cele mai mari locații din România.

Strategia dezvoltatorului se bazează pe oferirea unui mix perfect de brand-uri internaționale și locale care să răspundă nevoilor comunității de proximitate.
În Pipera Plaza se vor regăsi atât restaurante și cafenele, cât și magazine de decorațiuni, îmbrăcăminte, beauty sau modalități de petrecere a timpului liber.
Pipera Plaza urmează să fie o destinație dinamică, propunând noi evenimente în fiecare săptămâna și în weekend. În strategia de dezvoltare este implicat și un spațiu de tip pop-up store ce va fi oferit pe perioade scurte de timp brand-urilor interesate. În cadrul acestuia se vor putea dezvolta magazine tematice care vor beneficia de un plus de vizibilitate, iar comunitatea Pipera Plaza va beneficia de ofertele lor atractive.

Mai mult, în fiecare weekend vor avea loc evenimente și târguri tematice: piața de weekend, târg de produse bio, târg de Crăciun sau de Paște ce aduc consumatorilor produse de interes la prețuri foarte bune.

Lansarea oficială a proiectului a avut loc la inceputul lunii martie în cadrul unui eveniment de succes care s-a bucurat de participarea unor personalități marcante din zona de business.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod