Petreceri Reggae Fry-day - In Pod La Historia

Sambata, pe data de 24 mai 2014, ne revedem In Pod La Historia (str Sf Dumitru nr 3, Centru Vechi) pentru o noua editie speciala a seriei de petreceri Reggae Fry-day. De data aceasta, este vorba despre episodul intitulat Saturday Hip-Hop Edition.
Vom avea parte de doua concerte live, sustinute de catre doi artisti hip-hop romani, Celalalt si O.B.C. (O Bere si un Cui), alaturi de invitatii lor, in timp ce muzica de la warm-up si after va fi asigurata de catre DJ Oldskull si King Julien si va putea fi incadrata genului reggae, cu influente hip-hop.

Legatura dintre reggae si hip-hop nu este una noua, cele doua stiluri fiind apropiate din mai multe puncte de vedere, oferind publicului ascultator materiale epice atunci cand au fost folosite simultan.

Doar trei exemple dintre acestea ar trebui sa fie concludente: albumul Distant Relatives, semnat de Nas cu Damian Marley, cel mai recent material semnat de Sizzla Kalonji, Born A King, produs de catre australianul Mista Savona, plus Prophecy (1995) si I-Testament (1997), creatii lansate de catre Capleton aka King Shango chiar la Def Jam Records.

In concluzie, va asteptam cu mic, cu mare pentru o seara de gala!

Suport: 5 Ron | Spectacolul incepe la ora 23.00.

Partener oficial: All Caps Store.

Line-Up:

Celalalt [live act]

Celalalt este membru al crew-ului Ateliere De Creatie si se apropie cu pasi repezi de finalizarea celui de al doilea mterial solo, albumul 961.
In acest sens, Celalalt va sustine un concert, avandu-i ca invitati pe colegii sai de crew: Fratele Costel, Omu Gnom si heas.

Invitati: Fratele Costel, Omu Gnom si heas.

O.B.C. (O Bere si un Cui) [live act]

O.B.C., adica O Bere si un Cui, a luat nastere in 2003, cand membrii trupei aveau doar 15 ani si a fost reinfiintata in 2014 intr-o formula noua:

Fane Pdm (mc)
Vapor (mc)
nUKred (dj / sampling)
Luca (tobe)

Baietii doresc sa pastreze misterul si spun ca mai multe concluzii despre noul lor proiect veti putea trage direct la concert.

Warm-Up & After

Dj Oldskull

Dj Oldskull este dj-ul oficial al lui Maximilian si totodata este membru Okapi Sound, Blazing Vibez Soundsystem, si mai nou, Rnb Party Romania.

Hip-hop, rnb, reggae, trap si dancehall sunt genurile muzicale gasite preponderent in seturile sale.

King Julien

King Julien este prezent la butoane pe scena reggae din Romania incepand cu anul 2012.
De asemenea, el este membru fondator al site-ului Zona Reggae si totodata al seriilor de party-uri Reggae Fry-day si Roots Revival. Indragostit de muzica reggae, King Julien este capabil sa faca publicul sa danseze pana la ultima picatura de energie, datorita seturilor antrenante pe care le propune.

Pe acesta il puteti gasi la butoane si in Goblin, in fiecare miercuri, la evenimentul saptamanal numit Burn Babylon.

Thank Jah It’s Saturday!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod