Petrecere impresinantă Punk Safari, de ziua vicontelui Arthur de Soultrait, creatorul brandului Vicomte A

Pe 9 aprilie, Vicontele Arthur de Soultrait a sărbătorit aniversarea a 32 de ani cu o petrecere exclusivistă, cu tema Punk Safari. Sute de invitați au petrecut toată noaptea într-un decor fascinant inspirat de detalii africane, în showroom-ul Vicomte A. de pe Champs Elysees.

Petrecerea a fost inspirată de colecția Vicomte A primăvară-vară 2014, ce are tema Safari, o reinterpretare a vestimentaţiei imaginate pentru „exploratorii moderni ai oraşelor”.

Stilul sport chic, în culori îndrăznețe, este combinat cu detalii animal print, iar croielile amintesc de weekenduri aristocratice cu picnicuri la castel, turnee de polo sau curse de cai la care participă invitați de seamă. Piesele de rezistență din noua colecție sunt sacourile cambrate, cămășile preppy, tricourile polo, pantalonii slim, mocasinii și gențile mari, din piele. Vicomte A. creează atât piese pentru bărbați, cât și pentru femei și copii și mizează în special pe croielile moderne, finisajele perfecte și materialele de cea mai bună calitate.



Vicomte A. s-a lansat în România în toamna anului trecut, cu un magazin în Promenada (etajul 1), cel mai nou centru comercial din București.



Brandul  pret-a-porter Vicomte A. se găsește în peste 400 de magazine din lume, ultimul inaugurat fiind cel din Miami. Vicontele Arthur de  Soultrait a fost de curând prezent în București, la evenimentul de lansare a colecției de primăvară-vară 2014.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod